Cogombres agredolços
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
En comparació amb altres hortalisses, el cogombre és molt pobre en calories pel seu baix contingut en hidrats de carboni i la seva riquesa en aigua. Igual que la resta, el cogombre és font de fibra.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 cogombres
- 1 ceba dolça
- 200 ml aigua
- 100 ml vinagre de poma
- Coriandre en gra
- Pebre en gra
- Sucre
- Sal
PREPARACIÓ
- Mesurem 200 ml d'aigua i 100 ml de vinagre de poma i ho afegim a un pot, juntament amb 1 cullerada de coriandre en gra, 1 cullerada de pebre negre en gra, 1 cullerada de sucre i 1/2 de sal.
- Ho escalfem a foc fluix.
- Pelem i tallem 4 cogombres. De cada cogombre en sortiran 8 trossos.
- Retirem el pot del foc.
- Col·loquem el cogombre dins d'un pot de vidre. Ha de quedar atapeït, però amb prou espai perquè l'envinagrat hi passi.
- Tallem una ceba dolça i també l'afegim al pot.
- Omplim el pot amb l'envinagrat. Ho tapem i ho deixem reposar 1 dia a la nevera.