Cogombres agredolços

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    En comparació amb altres hortalisses, el cogombre és molt pobre en calories pel seu baix contingut en hidrats de carboni i la seva riquesa en aigua. Igual que la resta, el cogombre és font de fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 cogombres
  • 1 ceba dolça
  • 200 ml aigua
  • 100 ml vinagre de poma
  • Coriandre en gra
  • Pebre en gra
  • Sucre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

  1. Mesurem 200 ml d'aigua i 100 ml de vinagre de poma i ho afegim a un pot, juntament amb 1 cullerada de coriandre en gra, 1 cullerada de pebre negre en gra, 1 cullerada de sucre i 1/2 de sal.
  2. Ho escalfem a foc fluix.
  3. Pelem i tallem 4 cogombres. De cada cogombre en sortiran 8 trossos.
  4. Retirem el pot del foc.
  5. Col·loquem el cogombre dins d'un pot de vidre. Ha de quedar atapeït, però amb prou espai perquè l'envinagrat hi passi.
  6. Tallem una ceba dolça i també l'afegim al pot.
  7. Omplim el pot amb l'envinagrat. Ho tapem i ho deixem reposar 1 dia a la nevera.
Anar al contingut