Amanida d'escalivada amb olivada negra i formatge fresc

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Teresa Carles
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Pebrot

    Tomàquet

    Albergínia

    Brots verds

    Formatge fresc

    Olives negres sense pinyol

    Oli

    Vinagre

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Comencem preparant l'escalivada, la podeu fer a la brasa, al forn o amb flama. L'important és que vigileu el temps de cocció de les verdures. Poseu-hi els tomàquets, de pell més fina,  gairebé al final de la cocció.
  2. Un cop cuinades les verdures, embolcalleu els pebrots amb paper film unes quantes hores, perquè siguin més fàcils de pelar.
  3. Lamineu el tomàquet i l'albergínia un cop siguin fredes.
  4. Traieu la pell i lamineu la carn del pebrot a tires.
  5. Poseu al microones les olives negres sense pinyol un minuts i després amaniu-les amb oli, sal, pebre i un punt de vinagre.
  6. Emplateu l'escalivada amb formatge fresc (feta, burrata, mató) i l'olivada  acompanyada d'uns brots verds o d'amanida.
  7. Rectifiqueu de sal, oli i vinagre segons el vostre gust.
Anar al contingut