Amanida d'escalivada amb olivada negra i formatge fresc
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Pebrot
Tomàquet
Albergínia
Brots verds
Formatge fresc
Olives negres sense pinyol
Oli
Vinagre
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Comencem preparant l'escalivada, la podeu fer a la brasa, al forn o amb flama. L'important és que vigileu el temps de cocció de les verdures. Poseu-hi els tomàquets, de pell més fina, gairebé al final de la cocció.
- Un cop cuinades les verdures, embolcalleu els pebrots amb paper film unes quantes hores, perquè siguin més fàcils de pelar.
- Lamineu el tomàquet i l'albergínia un cop siguin fredes.
- Traieu la pell i lamineu la carn del pebrot a tires.
- Poseu al microones les olives negres sense pinyol un minuts i després amaniu-les amb oli, sal, pebre i un punt de vinagre.
- Emplateu l'escalivada amb formatge fresc (feta, burrata, mató) i l'olivada acompanyada d'uns brots verds o d'amanida.
- Rectifiqueu de sal, oli i vinagre segons el vostre gust.