Amanida d'espàrrecs i col

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La col verda és un aliment molt nutritiu, rica en fibra i folats, també en magnesi, calci, potassi i vitamines C i B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:
  • 100 g espinacs frescos
  • 60 g cogombre
  • 1/8 col blanca
  • 5 espàrrecs verds
  • 1 ceba tendra
  • 1 llimona
  • Anacards
  • Alfàbrega
  • Menta
  • Oli OVE
  • Aigua
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Escalfem una paella amb un raig d'oli OVE.
  2. Tallem els espàrrecs verds i els saltem lleugerament a la paella. Un cop fets, els reservem en un bol.
  3. Tallem petit la col i la part verda d'una ceba tendra. Ho afegim al bol.
  4. Tallem a dauets el cogombre i l'afegim al bol.
  5. Comencem la salsa. En un got batedor hi afegim 100 g d'espinacs, unes fulles d'alfàbrega, unes fulles de menta, un grapat d'anacards, 50 ml d'aigua, un raig d'oli OVE, el suc de 1/2 llimona i un polsim de sal. Ho triturem.
  6. Afegim una mica de sal i pebre negre al bol.
  7. Emplatem l'amanida i hi posem la salsa al damunt.
Anar al contingut