Amanida d'espàrrecs i col
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La col verda és un aliment molt nutritiu, rica en fibra i folats, també en magnesi, calci, potassi i vitamines C i B.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 2 PERSONES:
- 100 g espinacs frescos
- 60 g cogombre
- 1/8 col blanca
- 5 espàrrecs verds
- 1 ceba tendra
- 1 llimona
- Anacards
- Alfàbrega
- Menta
- Oli OVE
- Aigua
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem una paella amb un raig d'oli OVE.
- Tallem els espàrrecs verds i els saltem lleugerament a la paella. Un cop fets, els reservem en un bol.
- Tallem petit la col i la part verda d'una ceba tendra. Ho afegim al bol.
- Tallem a dauets el cogombre i l'afegim al bol.
- Comencem la salsa. En un got batedor hi afegim 100 g d'espinacs, unes fulles d'alfàbrega, unes fulles de menta, un grapat d'anacards, 50 ml d'aigua, un raig d'oli OVE, el suc de 1/2 llimona i un polsim de sal. Ho triturem.
- Afegim una mica de sal i pebre negre al bol.
- Emplatem l'amanida i hi posem la salsa al damunt.