Truita amb fesols, carabiners, espinacs i suc
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Rafel Muria
- Dificultat: Baixa
- Restaurant: Els Molins (Priorat)
INGREDIENTS
PER A LA TRUITA AMB SUC:
Ous
Espinacs
Fesols de Santa Pau
Carabiners
PER A LA SALSA DE LA TRUITA AMB SUC:
Ceba
Tomàquet madur
All
Pebre vermell
Vi ranci
Espelta
PER A LA PICADA:
40 g de julivert
60 g d'avellana
20 g d'all
40 g de sal
5 g de pebre
100 ml d'aigua
PREPARACIÓ
- Deixem els fesols en remull la nit abans. Quan comencem a cuinar, els bullim una hora amb sal i els reservem.
- En una cassola, amb oli d'oliva, fem un sofregit a foc lent amb ceba tallada, all i tomàquet.
- Mentre es fa el sofregit, triturem els ingredients de la picada amb la batedora.
- Salpebrem el sofregit i hi afegim l'espelta; ho salpebrem i hi incorporem el vi ranci. Ho remenem.
- Deixem que el sofregit faci xup-xup a foc lent. Mentrestant, en una paella saltem els caps dels carabiners i el cos sense closca.
- En una altra paella fem un remenat amb els ous. Han de quedar poc cuits. Després els passem per la batedora perquè tinguin textura de crema.
- Afegim la picada i el suc del cap dels carabiners al sofregit i ho emulsionem bé.
- Saltem uns espinacs a la paella.
- Emplatem amb els fesols bullits de Santa Pau al centre, envoltats de la truita en crema, els carabiners pelats i els espinacs saltats.
- Banyem el centre del plat amb el suc.