Truita amb fesols, carabiners, espinacs i suc

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Rafel Muria
  • Dificultat: Baixa
  • Restaurant: Els Molins (Priorat)

INGREDIENTS

  • PER  A  LA TRUITA AMB SUC:

    Ous

    Espinacs

    Fesols de Santa Pau

    Carabiners

     

    PER  A LA SALSA DE LA TRUITA AMB SUC:

    Ceba

    Tomàquet madur

    All

    Pebre vermell

    Vi ranci

    Espelta

     

    PER  A  LA PICADA:

    40 g de julivert 

    60 g d'avellana

    20 g d'all

    40 g de sal

    5 g de pebre

    100 ml d'aigua

     

PREPARACIÓ

  1. Deixem els fesols en remull la nit abans. Quan comencem a cuinar, els bullim una hora amb sal i els reservem.
  2. En una cassola, amb oli d'oliva, fem un sofregit a foc lent amb ceba tallada, all i tomàquet.
  3. Mentre es fa el sofregit, triturem els ingredients de la picada amb la batedora.
  4. Salpebrem el sofregit i hi afegim l'espelta; ho salpebrem i hi incorporem el vi ranci. Ho remenem. 
  5. Deixem que el sofregit faci xup-xup a foc lent. Mentrestant, en una paella saltem els caps dels carabiners i el cos sense closca.
  6. En una altra paella fem un remenat amb els ous. Han de quedar poc cuits. Després els passem per la batedora perquè tinguin textura de crema. 
  7. Afegim la picada i el suc del cap dels carabiners al sofregit i ho emulsionem bé. 
  8. Saltem uns espinacs a la paella.
  9. Emplatem amb els fesols bullits de Santa Pau al centre, envoltats de la truita en crema, els carabiners pelats i els espinacs saltats.
  10. Banyem el centre del plat amb el suc.
 
Anar al contingut