Amanida ràpida de bacallà fumat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
110 g bacallà fumat
2 tomàquets de penjar
1 grapat de nous
8-10 fulles alfàbrega
Torradetes fines de pa
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Ratllem 2 tomàquets de penjar en un bol i hi afegim sal, pebre negre i oli. Ho barregem. Ens reservem una mica del tomàquet ratllat pel final.
- Tallem per la meitat un grapat de nous i en maltallem algunes més. Reservem.
- Desfullem unes 10 fulles d'alfàbrega fresca i la fregim en oli calent. Després les posem sobre paper absorbent.
- En un plat posarem una base de salsa de tomàquet, al damunt hi posem les nous tallades per la meitat. A continuació hi posarem 110 g de bacallà fumat a llesques.
- Per últim hi posem torrades fines de pa, les nous maltallades, les fulles fregides d'alfàbrega i un raig d'oli.
