Amanida ràpida de bacallà fumat

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és un peix blanc i, per tant, de baix contingut greixós i amb proteïnes de bona qualitatAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    110 g bacallà fumat

    2 tomàquets de penjar

    1 grapat de nous

    8-10 fulles alfàbrega

    Torradetes fines de pa

    Oli OVE

    Pebre negre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Ratllem 2 tomàquets de penjar en un bol i hi afegim sal, pebre negre i oli. Ho barregem. Ens reservem una mica del tomàquet ratllat pel final. 
  2. Tallem per la meitat un grapat de nous i en maltallem algunes més. Reservem.
  3. Desfullem unes 10 fulles d'alfàbrega fresca i la fregim en oli calent. Després les posem sobre paper absorbent.
  4. En un plat posarem una base de salsa de tomàquet, al damunt hi posem les nous tallades per la meitat. A continuació hi posarem 110 g de bacallà fumat a llesques. 
  5. Per últim hi posem torrades fines de pa, les nous maltallades, les fulles fregides d'alfàbrega i un raig d'oli.

 

 

Anar al contingut