Bacallà a l'

- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Clotet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Paco Meralgo, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 talls de morro de bacallà de 100 g cadascun
- 6 grans d'all
- 1 ceba grossa
- 3 nyores
- 4 pebrots del piquillo
- 400 g de salsa de tomàquet
- 1 cullerada de julivert picat
- oli d'oliva i sal
PREPARACIÓ
Per començar, enfarineu el morro de bacallà i fregiu-lo en una paella amb oli abundant.
Quan estigui ben daurat, retireu-lo i reserveu-lo.
A continuació, poseu en una olla l'oli de fregir el bacallà i sofregiu-hi els alls laminats i la ceba picada.
Quan la ceba estigui rossa, afegiu-hi la polpa de les nyores, el pebrot tallat a tires, la salsa de tomàquet, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 10 minuts.
Finalment, afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més.
I ja per acabar, emplateu el morro de bacallà i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.
Quan estigui ben daurat, retireu-lo i reserveu-lo.
A continuació, poseu en una olla l'oli de fregir el bacallà i sofregiu-hi els alls laminats i la ceba picada.
Quan la ceba estigui rossa, afegiu-hi la polpa de les nyores, el pebrot tallat a tires, la salsa de tomàquet, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 10 minuts.
Finalment, afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més.
I ja per acabar, emplateu el morro de bacallà i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.