Biquinis de pollastre, de sobrassada i de pernil

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

INGREDIENTS

  • BIQUINI DE POLLASTRE:

    Pa de pagès o de motlle

    Restes de pollastre a l'ast

    Cogombrets envinagrats

    Mostassa antiga

    Formatge comté

    Oli d'oliva

     

    MENORQUÍ:

    Pa rodó, de barra o de motlle

    Formatge de maó

    Sobrassada

     

    BIQUINI CLÀSSIC:

    Pa de motlle o de barra

    Pernil dolç

    Formatge

     

PREPARACIÓ

  1. Per al biquini de pollastre a l'ast, fet amb les restes d'un àpat anterior, comencem humitejant el pa en el suc del pollastre.
  2. Tallem el formatge a tires verticals amb el pelador, deixant la crosta, i les posem sobre una de les llesques de pa.
  3. A sobre hi posem el pollastre laminat. 
  4. A l'altra llesca hi posem mostassa antiga i els cogombrets, també a tires, i ho tanquem.
  5. Posem un rajolí d'oli en una paella calenta (no hi poseu mantega si ho feu amb pa de motlle).
  6. Repartim l'oli per tota la paella fent servir l'entrepà, de manera que s'impregni per totes dues bandes.
  7. L'aixafem i deixem que es torri el pa i es fongui el formatge.
  8. Per al menorquí i el de pernil dolç i formatge farem servir la mateixa tècnica per desfer el formatge, però modificarem els ingredients.
  9. Al menorquí hi posem formatge de maó i sobrassada de Mallorca de bona qualitat i al clàssic, pernil dolç i formatge. Com més alta sigui la qualitat dels productes, més bons seran els vostres biquinis. 

 

 

 

Anar al contingut