Biquinis de pollastre, de sobrassada i de pernil
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
INGREDIENTS
BIQUINI DE POLLASTRE:
Pa de pagès o de motlle
Restes de pollastre a l'ast
Cogombrets envinagrats
Mostassa antiga
Formatge comté
Oli d'oliva
MENORQUÍ:
Pa rodó, de barra o de motlle
Formatge de maó
Sobrassada
BIQUINI CLÀSSIC:
Pa de motlle o de barra
Pernil dolç
Formatge
PREPARACIÓ
- Per al biquini de pollastre a l'ast, fet amb les restes d'un àpat anterior, comencem humitejant el pa en el suc del pollastre.
- Tallem el formatge a tires verticals amb el pelador, deixant la crosta, i les posem sobre una de les llesques de pa.
- A sobre hi posem el pollastre laminat.
- A l'altra llesca hi posem mostassa antiga i els cogombrets, també a tires, i ho tanquem.
- Posem un rajolí d'oli en una paella calenta (no hi poseu mantega si ho feu amb pa de motlle).
- Repartim l'oli per tota la paella fent servir l'entrepà, de manera que s'impregni per totes dues bandes.
- L'aixafem i deixem que es torri el pa i es fongui el formatge.
- Per al menorquí i el de pernil dolç i formatge farem servir la mateixa tècnica per desfer el formatge, però modificarem els ingredients.
- Al menorquí hi posem formatge de maó i sobrassada de Mallorca de bona qualitat i al clàssic, pernil dolç i formatge. Com més alta sigui la qualitat dels productes, més bons seran els vostres biquinis.