Braç de gitano

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Sofia Janer
  • Dificultat: Mitjana

INGREDIENTS

  • PER AL PA DE PESSIC:

    90 g de rovell d'ou

    180 g de clara d'ou

    60 g de farina

    60 g de sucre

     

    PER AL MUNTATGE:

    1 cullerada sopera de nata muntada

    1 cullerada sopera de sucre

    Gema pastissera

PREPARACIÓ

  1. En un bol, posem els rovells amb l'ou sencer i els batem.
  2. Hi afegim la meitat del sucre i ho remenem bé.
  3. Al robot de cuina, muntem les clares amb l'altra meitat del sucre per fer una merenga.
  4. Sobre un paper, amb un colador, tamisem la farina. Podeu fer servir farina normal, farina de fècula de patata o qualsevol altra apta per a celíacs.
  5. Un cop tamisada, la posem al bol amb els ous i ho remenem bé.
  6. Hi afegim a poc a poc la merenga i ho tornem a remenar. 
  7. Estirem la massa sobre un paper d'enfornar.
  8. La posem al forn a 220 graus amb ventilador, si en teniu, durant uns cinc minuts.
  9. La reservem a la nevera. 
  10. Un cop freda, cobrim  la massa amb nata muntada amb el sucre, trufa o crema, segons el vostre gust, i l'enrotllem amb l'ajuda del paper.
  11. Cobrim la part superior del braç de gitano amb gema pastissera i la cremem (opcional).. 

 

 

 

 

Anar al contingut