Braç de gitano
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Sofia Janer
- Dificultat: Mitjana
INGREDIENTS
PER AL PA DE PESSIC:
90 g de rovell d'ou
180 g de clara d'ou
60 g de farina
60 g de sucre
PER AL MUNTATGE:
1 cullerada sopera de nata muntada
1 cullerada sopera de sucre
Gema pastissera
PREPARACIÓ
- En un bol, posem els rovells amb l'ou sencer i els batem.
- Hi afegim la meitat del sucre i ho remenem bé.
- Al robot de cuina, muntem les clares amb l'altra meitat del sucre per fer una merenga.
- Sobre un paper, amb un colador, tamisem la farina. Podeu fer servir farina normal, farina de fècula de patata o qualsevol altra apta per a celíacs.
- Un cop tamisada, la posem al bol amb els ous i ho remenem bé.
- Hi afegim a poc a poc la merenga i ho tornem a remenar.
- Estirem la massa sobre un paper d'enfornar.
- La posem al forn a 220 graus amb ventilador, si en teniu, durant uns cinc minuts.
- La reservem a la nevera.
- Un cop freda, cobrim la massa amb nata muntada amb el sucre, trufa o crema, segons el vostre gust, i l'enrotllem amb l'ajuda del paper.
- Cobrim la part superior del braç de gitano amb gema pastissera i la cremem (opcional)..
.