Burrata amb romesco

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La salsa de romesco és molt rica en greixos molt saludables, així com en vitamines i minerals antioxidants. És una salsa molt nutritiva.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    1 burrata

  • Tomàquet sec en oli
  • Romesco
  • Canonges
  • Avellanes torrades
  • Pernil d'engreix ibèric
  • Crostons de pa
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

1. Tallem els tomàquets secs i els reservem en un bol.

2. Afegim un parell de cullerades de romesco al bol, juntament amb un rajolí d'oli. Ho reservem.

3. Piquem en un morter les avellanes i les reservem.

4. Escorrem la burrata.

5. Tallem el pernil a tires i el reservem.

6. Comencem l'emplatat. A la base del plat hi posem canonges i un polsim de sal. A sobre, hi posem la burrata, que obrim perquè es vegi tota la stracciatella de dins. Hi posem sal i pebre. Hi afegim la salsa romesco que hem preparat, les tires de pernil, les avellanes picades i uns crostons de pa.

7. Per acabar, ho amanirem tot amb un raig de l'oli en què es conserven els tomàquets secs que hem fet servir a l'inici de la recepta.

 

Anar al contingut