Burrata amb romesco
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La salsa de romesco és molt rica en greixos molt saludables, així com en vitamines i minerals antioxidants. És una salsa molt nutritiva.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
1 burrata
- Tomàquet sec en oli
- Romesco
- Canonges
- Avellanes torrades
- Pernil d'engreix ibèric
- Crostons de pa
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
1. Tallem els tomàquets secs i els reservem en un bol.
2. Afegim un parell de cullerades de romesco al bol, juntament amb un rajolí d'oli. Ho reservem.
3. Piquem en un morter les avellanes i les reservem.
4. Escorrem la burrata.
5. Tallem el pernil a tires i el reservem.
6. Comencem l'emplatat. A la base del plat hi posem canonges i un polsim de sal. A sobre, hi posem la burrata, que obrim perquè es vegi tota la stracciatella de dins. Hi posem sal i pebre. Hi afegim la salsa romesco que hem preparat, les tires de pernil, les avellanes picades i uns crostons de pa.
7. Per acabar, ho amanirem tot amb un raig de l'oli en què es conserven els tomàquets secs que hem fet servir a l'inici de la recepta.