Calamars amb calçots
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Toni Bru
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El celler de l'àspic, Falset
- Informació nutricional -Obre
El calamar és ric en iode, mineral essencial pel bon funcionament del metabolisme.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES
- 12 calamars de mida mitjana
- 4 alls tendres
- 12 calçots
- 1 pastanaga
- 1 carbassó
- pebre vermell
- pebre negre
- cerfull
- oli d'oliva verge extra
- sal
PREPARACIÓ
- Per començar, en una paella amb oli d'oliva marqueu els calamars sencers i nets, amb sal i pebre negre. Quan estiguin dauradets, reserveu-los.
- A continuació, talleu els calçots, nets de les fulles exteriors, a tires, poseu-los a la mateixa paella i deixeu-los coure. Quan comencin a estar tous, afegiu-hi la pastanaga, el carbassó i els alls tendres tallats a bastonets prims durant un minut perquè quedin "al dente". Tot seguit, afegiu-hi els calamars, un polsim de pebre vermell i un bri de cerfull.
- I ja per acabar, emplateu els calçots amb els calamars i les verdures i guarniu el plat amb uns quants brins de cerfull.