Calamars a la romana

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El calamar és ric en proteïnes de bona assimilació i conté iode, un mineral que participa en el funcionament normal del sistema nerviós.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 1 calamar
  • 60 g farina
  • 3 g impulsor químic
  • 50 ml sifó
  • 1 ou
  • 1 llima
  • 1 glaçó
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Batem un ou amb les varetes elèctriques fins a aconseguir una textura aèria.
  2. Incorporem la part sòlida de l'arrebossat: la farina i l'impulsor químic. Integrem bé tots els ingredients.
  3. Hi afegim 50 ml de sifó i ho continuem batent amb les varetes elèctriques.
  4. Afegim un gel a la pastina i ho reservem.
  5. Posem a escalfar oli d'oliva, on fregirem els calamars.
  6. Tallem a rodelles 1 calamar, el salpebrem i l'afegim al bol de la pastina. És important que el calamar quedi ben impregnat
  7. Fregim els calamars i els reservem en un plat amb paper absorbent.
  8. Preparem una vinagreta de llima. Ratllem la pell de la llima i la posem en un pot de vidre amb tapa. En aquest mateix pot hi posem també el suc de la llima, l'oli d'oliva, la sal i el pebre, i ho sacsegem. Ho servim en un bol petit per acompanyar els calamars.
Anar al contingut