Calamars a la romana
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 1 calamar
- 60 g farina
- 3 g impulsor químic
- 50 ml sifó
- 1 ou
- 1 llima
- 1 glaçó
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Batem un ou amb les varetes elèctriques fins a aconseguir una textura aèria.
- Incorporem la part sòlida de l'arrebossat: la farina i l'impulsor químic. Integrem bé tots els ingredients.
- Hi afegim 50 ml de sifó i ho continuem batent amb les varetes elèctriques.
- Afegim un gel a la pastina i ho reservem.
- Posem a escalfar oli d'oliva, on fregirem els calamars.
- Tallem a rodelles 1 calamar, el salpebrem i l'afegim al bol de la pastina. És important que el calamar quedi ben impregnat
- Fregim els calamars i els reservem en un plat amb paper absorbent.
- Preparem una vinagreta de llima. Ratllem la pell de la llima i la posem en un pot de vidre amb tapa. En aquest mateix pot hi posem també el suc de la llima, l'oli d'oliva, la sal i el pebre, i ho sacsegem. Ho servim en un bol petit per acompanyar els calamars.