Carpaccio de xai amb vinagreta de tardor
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
- Braons desossats de xai de pagès tallat a llesquetes fines
- 1 taronja
- 1 magrana
- Pebrots verds petits
- Formatge sec (parmesà)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
PREPARACIÓ
- Tallem el xai a llesquetes fines. És més fàcil si ha estat congelat prèviament i s'ha deixat descongelar una mica.
- L'emplatarem en dues safates diferents.
- En una paella calenta amb oli d'oliva hi fregirem uns pebrots petits amb oli i sal, tapats.
- En una de les safates hi ratllarem la pell d'una taronja.
- Prepararem una vinagreta de cítrics posant en un bol el suc de mitja taronja.
- Hi afegirem oli d'oliva i ho emulsionarem.
- Seguidament, amb una cullera, posarem la vinagreta sobre la plata de xai on hem ratllat la pell de taronja.
- Salpebrem el xai.
- Hi afegim magrana.
- A l'altra safata hi afegim una mica de l'oli que hem fet servir per fregit els pebrots.
- Ratllem una mica de formatge a sobre i després hi col·loquem els pebrots cuits.