Carpaccio de xai amb vinagreta de tardor

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Braons desossats de xai de pagès tallat a llesquetes fines
  • 1 taronja
  • 1 magrana
  • Pebrots verds petits
  • Formatge sec (parmesà)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

PREPARACIÓ

  1. Tallem el xai a llesquetes fines. És més fàcil si ha estat congelat prèviament i s'ha deixat descongelar una mica.
  2. L'emplatarem en dues safates diferents.
  3. En una paella calenta amb oli d'oliva hi fregirem uns pebrots petits amb oli i sal, tapats. 
  4. En una de les safates hi ratllarem la pell d'una taronja.
  5. Prepararem una vinagreta de cítrics posant en un bol el suc de mitja taronja.
  6. Hi afegirem oli d'oliva i ho emulsionarem.
  7. Seguidament, amb una cullera, posarem la vinagreta sobre la plata de xai on hem ratllat la pell de taronja.
  8. Salpebrem el xai.
  9. Hi afegim magrana.
  10. A l'altra safata hi afegim una mica de l'oli que hem fet servir per fregit els pebrots.
  11. Ratllem una mica de formatge a sobre i després hi col·loquem els pebrots cuits. 
Anar al contingut