Castanyes caramel·litzades

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les castanyes, tot i que es consideren una fruita seca, són molt diferents, ja que es componen principalment d'hidrats de carboni, no pas de greixos.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 6 castanyes cuites i pelades
  • 60 g mascarpone
  • 30 g codonyat
  • 20 g sucre
  • 1 llimona
  • Ametlles torrades
  • Amaretto
  • Mix de pebres
  •  

PREPARACIÓ

  1. Escalfem una paella amb 20 grams de sucre i una cullerada generosa d'aigua per fer un caramel.
  2. Mentre el caramel es va fent, tallem a trossets 6 castanyes cuites i pelades. 
  3. Un cop el caramel ja està fet, afegim a la paella les castanyes i les caramel·litzem uns segons. Les retirem del foc i les reservem en un plat sobre un paper sulfurat. Hi afegim unes voltes d'un mix de pebres.
  4. Tallem a dauets 30 g de codonyat i els reservem en un bol. A continuació hi espremem el suc de mitja llimona i ho reservem.
  5. En un altre bol barregem dues cullerades de mascarpone amb unes gotes d'amaretto.
  6. Mal tallem un grapat d'ametlles torrades i les reservem.
  7. Muntem el plat posant a la base d'una copa o el recipient que vulguem els trossets de codonyat. A continuació, els cobrim amb el mascarpone, afegim les castanyes i per acabar les ametlles mal tallades.
  8. I ja tenim unes postres dolces i plenes de sabor.
Anar al contingut