Castanyes caramel·litzades
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
Les castanyes, tot i que es consideren una fruita seca, són molt diferents, ja que es componen principalment d'hidrats de carboni, no pas de greixos.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- 6 castanyes cuites i pelades
- 60 g mascarpone
- 30 g codonyat
- 20 g sucre
- 1 llimona
- Ametlles torrades
- Amaretto
- Mix de pebres
PREPARACIÓ
- Escalfem una paella amb 20 grams de sucre i una cullerada generosa d'aigua per fer un caramel.
- Mentre el caramel es va fent, tallem a trossets 6 castanyes cuites i pelades.
- Un cop el caramel ja està fet, afegim a la paella les castanyes i les caramel·litzem uns segons. Les retirem del foc i les reservem en un plat sobre un paper sulfurat. Hi afegim unes voltes d'un mix de pebres.
- Tallem a dauets 30 g de codonyat i els reservem en un bol. A continuació hi espremem el suc de mitja llimona i ho reservem.
- En un altre bol barregem dues cullerades de mascarpone amb unes gotes d'amaretto.
- Mal tallem un grapat d'ametlles torrades i les reservem.
- Muntem el plat posant a la base d'una copa o el recipient que vulguem els trossets de codonyat. A continuació, els cobrim amb el mascarpone, afegim les castanyes i per acabar les ametlles mal tallades.
- I ja tenim unes postres dolces i plenes de sabor.