Còctel de llagostins
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 5 llagostins cuits
- 1 ou
- 1 cabdell d'enciam
- Pinya en almívar
- Cibulet
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
PREPARACIÓ
- Posem a bullir un ou.
- Piquem els llagostins cuits i els reservem en un bol. Ens guardem també els caps dels llagostins.
- Tallem a daus mitja rodella de pinya en almívar i la posem al mateix bol. Ens reservem també una mica del suc de la pinya.
- D'un cabdell d'enciam, ens guardem un parell de fulles grans i la resta les piquem a juliana fina. Ho reservem al bol.
- Barregem bé el contingut del bol.
- Separem clara i rovell de l'ou. El rovell el posarem en un got batedor. La clara la picarem i l'afegirem al bol.
- Al got batedor, hi afegim una mica de l'almívar de la pinya, el suc dels caps dels llagostins, una mica de sal i oli. L'emulsionem amb la batedora.
- Afegim gran part d'aquesta emulsió al bol i en guardem la resta per a l'emplatat. Barregem bé tot el contingut del bol. Hi afegim una mica de sal i pebre.
- Piquem una mica de cibulet.
- Recuperem el cabdell i el farcim amb el contingut del bol.
- Acabem el plat posant-hi per sobre l'emulsió que havíem reservat i el cibulet picat.
