Cogombre acordió amb salsa
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
2 cogombres
All
Gingebre
Oli d'oliva
Salsa d'anacards i coco o crema de cacahuet
Salsa de soja
Coriandre o herbes aromàtiques al gust
Fruits secs
Bitxo (opcional)
PREPARACIÓ
- Comencem per tallar el cogombre rentat i amb pell. És la part més laboriosa de la recepta.
- Amb l'ajuda d'uns bastonets dels que fem servir pel menjar oriental, limitem els marges del cogombre perquè no se'ns mogui mentre el tallem.
- Amb un ganivet esmolat de fulla no gaire grossa, hi fem talls en diagonal, sense acabar d'arribar a la base.
- El girem i fem talls rectes, també sense acabar d'arribar a la base.
- Reservem el cogombre en un bol amb sal perquè perdi l'aigua.
- En una paella amb oli, saltem l'all i el gingebre.
- Ho traiem del foc i posem l'oli aromatitzat en un bol.
- Hi afegim salsa d'anacards i coco o salsa de cacauet.
- Hi afegim un rajolí de salsa de soja, que donarà el punt salat.
- Deixem marinar el cogombre amb la salsa.
- Ho emplatem amb bitxo (opcional) coriandre i fruita seca.