Cogombre acordió amb salsa

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 2 cogombres

    All

    Gingebre

    Oli d'oliva

    Salsa d'anacards i coco o crema de cacahuet

    Salsa de soja

    Coriandre o herbes aromàtiques al gust

    Fruits secs

    Bitxo (opcional) 

PREPARACIÓ

  1. Comencem per tallar el cogombre rentat i amb pell. És la part més laboriosa de la recepta.
  2. Amb l'ajuda d'uns bastonets dels que fem servir pel menjar oriental, limitem els marges del cogombre perquè no se'ns mogui mentre el tallem.
  3. Amb un ganivet esmolat de fulla no gaire grossa, hi fem talls en diagonal, sense acabar d'arribar a la base.
  4. El girem i fem talls rectes, també sense acabar d'arribar a la base.
  5. Reservem el cogombre en un bol amb sal perquè perdi l'aigua.
  6. En una paella amb oli, saltem l'all i el gingebre.
  7. Ho traiem del foc i posem l'oli aromatitzat en un bol.
  8. Hi afegim salsa d'anacards i coco o salsa de cacauet.
  9. Hi afegim un rajolí de salsa de soja, que donarà el punt salat.
  10. Deixem marinar el cogombre amb la salsa.
  11. Ho emplatem amb bitxo (opcional)  coriandre i fruita seca.
Anar al contingut