Crema de cigrons i espinacs
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 100 g espinacs
- 100 g cigrons cuits
- 25 g formatge feta
- 250 ml brou de verdures
- 1 ceba tendra
- 1 gra d'all
- 1 llimona
- Comí en pols
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- Espellofem 100 g de cigrons cuits.
- Escalfem una cassola amb un raig d'oli OVE.
- Mentrestant, piquem 1 ceba tendra i l'afegim a la cassola, juntament amb un all esmicolat i un polsim de sal. Ho coem a foc viu durant uns 5 minuts o fins que ceba i all quedin transparents.
- Afegim a la cassola 100 g d'espinacs. Els coem 2 minuts.
- Afegim a la cassola els cigrons, excepte un grapadet que guardem per a l'emplatat. Ho barregem, hi afegim brou de verdures i ho coem 1 minut més.
- Mentrestant, esmicolem el formatge feta amb una forquilla i el reservem.
- Aboquem el contingut de la cassola a un got batedor, hi afegim una mica de comí, el suc de 1/2 llimona i ho triturem.
- Emplatem la crema, posant-hi el formatge feta esmicolat pel damunt i un raig d'oli OVE.
