Crema de cigrons i espinacs

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cigrons són un llegum ric en hidrats de carboni de lenta absorció, és a dir, aporten energia de llarga duració, imprescindible per a un bon rendiment físic i mental.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 100 g espinacs
  • 100 g cigrons cuits
  • 25 g formatge feta
  • 250 ml brou de verdures
  • 1 ceba tendra
  • 1 gra d'all
  • 1 llimona 
  • Comí en pols
  • Oli OVE
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Espellofem 100 g de cigrons cuits.
  2. Escalfem una cassola amb un raig d'oli OVE.
  3. Mentrestant, piquem 1 ceba tendra i l'afegim a la cassola, juntament amb un all esmicolat i un polsim de sal. Ho coem a foc viu durant uns 5 minuts o fins que ceba i all quedin transparents.
  4. Afegim a la cassola 100 g d'espinacs. Els coem 2 minuts.
  5. Afegim a la cassola els cigrons, excepte un grapadet que guardem per a l'emplatat. Ho barregem, hi afegim brou de verdures i ho coem 1 minut més.
  6. Mentrestant, esmicolem el formatge feta amb una forquilla i el reservem.
  7. Aboquem el contingut de la cassola a un got batedor, hi afegim una mica de comí, el suc de 1/2 llimona i ho triturem.
  8. Emplatem la crema, posant-hi el formatge feta esmicolat pel damunt i un raig d'oli OVE.
Anar al contingut