Crema de llimona amb cireres
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
100 g suc de llimona
2 ous
25 g maizena
500 ml d'aigua
125 g sucre o edulcorant al gust
Ratlladura de la pell de llimona
PREPARACIÓ
- Dins un cassó al foc escalfarem l'aigua amb la ratlladura de la pell d'una llimona i el sucre.
- Quan trenqui el bull ho deixem infusionar uns instants.
- Fora del foc, dins un bol, barregem els ous amb la maizena i el suc de llimona.
- Aboquem l'almívar del cassó sobre el bol dels ous i ho barregem bé.
- Ho colem tot dins el cassó i ho tornem a portar al foc.
- Ho cuinem fins que faci xup-xup, sense parar de remenar.
- Omplim els gotets i, un cop s'hagin refredat, els deixem a la nevera com a mínim una hora.
- Podeu acompanyar la crema amb cireres o fruita fresca de temporada.