Crema de llimona amb cireres

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 100 g suc de llimona

    2 ous

    25 g maizena

    500 ml d'aigua

    125 g sucre o edulcorant al gust

    Ratlladura de la pell de llimona

PREPARACIÓ

  1. Dins un cassó al foc escalfarem l'aigua amb la ratlladura de la pell d'una llimona i el sucre.
  2. Quan trenqui el bull ho deixem infusionar uns instants.
  3. Fora del foc, dins un bol, barregem els ous amb la maizena i el suc de llimona.
  4. Aboquem l'almívar del cassó sobre el bol dels ous i ho barregem bé.
  5. Ho colem tot dins el cassó i ho tornem a portar al foc.
  6. Ho cuinem fins que faci xup-xup, sense parar de remenar.
  7. Omplim els gotets i, un cop s'hagin refredat, els deixem a la nevera com a mínim una hora.
  8. Podeu acompanyar la crema amb cireres o fruita fresca de temporada.
Anar al contingut