Crema de patata del bufet amb pilota i trompetes de la mort
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: David Sanglas
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
- Pilota de porc de Collsacabra amb all i julivert
PER A LA CREMA DE PATATES
- 1 kg patates del bufet
- mig got de nata
- 30 g de mantega
- sal i pebre
PREPARACIÓ
- Esqueixem les patates i les posem en una olla a bullir.
- Quan estiguin cuites, les triturem amb un braç elèctric.
- Hi afegim la nata líquida i ho remenem tot fins que quedi homogeni.
- Netegem els bolets i els coem en una paella sense oli. Han de treure l'aigua. Hi afegim una punta de sal. Els coem fins que quedin un pèl torradets.
- Ho emplatem posant la crema de patates del bufet al fons i a sobre la pilota cuita a daus. Ho acabarem de decorar amb els bolets i un bon raig d'oli.