Crema de patata del bufet amb pilota i trompetes de la mort

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: David Sanglas
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Pilota de porc de Collsacabra amb all i julivert

    PER A LA CREMA DE PATATES

  • 1 kg patates del bufet
  • mig got de nata
  • 30 g de mantega
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

  1. Esqueixem les patates i les posem en una olla a bullir.
  2. Quan estiguin cuites, les triturem amb un braç elèctric.
  3. Hi afegim la nata líquida i ho remenem tot fins que quedi homogeni.
  4. Netegem els bolets i els coem en una paella sense oli. Han de treure l'aigua. Hi afegim una punta de sal. Els coem fins que quedin un pèl torradets.
  5. Ho emplatem posant la crema de patates del bufet al fons i a sobre la pilota cuita a daus. Ho acabarem de decorar amb els bolets i un bon raig d'oli. 
Anar al contingut