Crema de pèsols amb ou
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Gaig i Esther Puyol
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1,5 kg de pèsols
- 200 g de patates del bufet
- 4 ous
- 6 fulles d'agrella
- 1 gotet de nata líquida
- 1 porro
- marduix
- brou fet amb les beines del pèsols
- vinagre
- oli i sal
PREPARACIÓ
- Per començar, talleu el porro i poseu-lo a la cassola.
- Tot seguit, afegiu-hi les patates, els pèsols i el brou, i deixeu-ho coure amb la cassola tapada.
- Quan els pèsols estiguin cuits, afegiu-hi les fulles d'agrella (o el marduix) i la nata líquida, i deixeu-ho coure una estona.
- A continuació, tritureu-ho. Rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi una mica d'oli i torneu a batre-ho.
- Per preparar l'ou, poseu vinagre blanc en un cassó amb aigua bullint. Trenqueu un ou i incorporeu-lo al cassó.
- I ja per acabar, poseu la crema de pèsols en un plat i afegiu-hi l'ou escalfat al damunt. Finalment, afegiu-hi un rajolí d'oli i una mica de sal.