Croissant de torró i neules
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
Pasta de croissant- 280 g torró cremós d'ametlla Història
- 60 g xocolata blanca
- 150 ml nata
- 100 ml almívar
- 5 neules
- 1/2 fava tonka
PREPARACIÓ
- Comencem el farcit del croissant. Posem a escalfar 150 ml de nata. Hi afegim 280 grams de torró a trossos, 60 grams de xocolata blanca i la ratlladura de 1/2 fava tonka. Ho remenem fins que es fongui.
- Escampem el farcit sobre paper vegetal i ho portem a la nevera durant 45 minuts.
- Posem el farcit en un bol. En aquest mateix recipient, esmicolem 4 neules amb les mans, i ho integrem.
- Posem el farcit en una mànega pastissera i la reservem.
- Amb l'ajuda d'un patró, tallem 3 triangles a la pasta de croissant i els enrotllem.
- Els pintem amb un almívar que hem fet amb la mateixa quantitat d'aigua que de sucre. És a dir, 50 grams de sucre i 50 ml d'aigua.
- Enfornem els croissants durant 30 minuts, a 180º.
- Un cop els croissants estan freds, els tallem per la meitat i els farcim amb la mànega pastissera. Els tapem, com si fossin un entrepà, i hi afegim alguns punts del farcit per sobre.
- Per acabar els croissants, esmicolem una neula pel damunt.
