Croissant de torró i neules

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata blanca és molt rica en mantega de cacau, que té un alt contingut en greixos, però que no eleva el colesterol de la sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    Pasta de croissant
  • 280 g torró cremós d'ametlla Història
  • 60 g xocolata blanca
  • 150 ml nata
  • 100 ml almívar
  • 5 neules
  • 1/2 fava tonka

PREPARACIÓ

  1. Comencem el farcit del croissant. Posem a escalfar 150 ml de nata. Hi afegim 280 grams de torró a trossos, 60 grams de xocolata blanca i la ratlladura de 1/2 fava tonka. Ho remenem fins que es fongui.
  2. Escampem el farcit sobre paper vegetal i ho portem a la nevera durant 45 minuts.
  3. Posem el farcit en un bol. En aquest mateix recipient, esmicolem 4 neules amb les mans, i ho integrem.
  4. Posem el farcit en una mànega pastissera i la reservem.
  5. Amb l'ajuda d'un patró, tallem 3 triangles a la pasta de croissant i els enrotllem.
  6. Els pintem amb un almívar que hem fet amb la mateixa quantitat d'aigua que de sucre. És a dir, 50 grams de sucre i 50 ml d'aigua.
  7. Enfornem els croissants durant 30 minuts, a 180º.
  8. Un cop els croissants estan freds, els tallem per la meitat i els farcim amb la mànega pastissera. Els tapem, com si fossin un entrepà, i hi afegim alguns punts del farcit per sobre.
  9. Per acabar els croissants, esmicolem una neula pel damunt.
Anar al contingut