Triangles de xocolata blanca i llima
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La xocolata blanca és molt rica en mantega de cacau, que té un alt contingut en greixos, però que no eleva el colesterol de la sang.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
- Retall de pasta de full
- 3 preses xocolata blanca
- 1 llima
- Oli OVE
- Sucre llustre
- Alfàbrega fresca
PREPARACIÓ
1. Escalfem força oli d'oliva en una paella.
2. Mentre s'escalfa, estirem un retall de pasta de full amb un corró i el tallem en 3.
3. En cada retall, hi posem el farcit: 3 preses fines de xocolata blanca, que partim a trossets, i una mica de ratlladura de llima.
4. Tanquem bé els tres retalls en forma de triangle i els fregim en l'oli ben calent.
5. Els reservem en paper absorbent.
6. A l'hora d'emplatar-ho, hi afegim una mica de sucre de llustre per damunt. És important fer-ho mentre són calents, perquè el sucre s'impregni bé.
7. Acabem l'emplatat amb unes fulles d'alfàbrega.