Triangles de xocolata blanca i llima

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata blanca és molt rica en mantega de cacau, que té un alt contingut en greixos, però que no eleva el colesterol de la sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

  • Retall de pasta de full
  • 3 preses xocolata blanca
  • 1 llima
  • Oli OVE
  • Sucre llustre
  • Alfàbrega fresca

PREPARACIÓ

1. Escalfem força oli d'oliva en una paella.

2. Mentre s'escalfa, estirem un retall de pasta de full amb un corró i el tallem en 3.

3. En cada retall, hi posem el farcit: 3 preses fines de xocolata blanca, que partim a trossets, i una mica de ratlladura de llima.

4. Tanquem bé els tres retalls en forma de triangle i els fregim en l'oli ben calent.

5. Els reservem en paper absorbent.

6. A l'hora d'emplatar-ho, hi afegim una mica de sucre de llustre per damunt. És important fer-ho mentre són calents, perquè el sucre s'impregni bé.

7. Acabem l'emplatat amb unes fulles d'alfàbrega.

Anar al contingut