Dulce de leche amb raïm

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El raïm, en especial el negre, és una fruita que conté compostos fenòlics com els antocians, els tanins i els flavonoides, potents antioxidants d'acció protectora.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 40 g dulce de leche
  • 100 g raïm
  • 2 galetes
  • Nata 35% M.G.
  • Mantega
  • Pebre negre
  • Alfàbrega

PREPARACIÓ

  1. Desfem una nou de mantega en una paella.
  2. Mentre es desfà, tallem els grans de raïm negre (100 grams, aproximadament).
  3. Els afegim a la paella i els saltem 2 minuts a foc fort. Els reservem.
  4. En la mateixa paella, hi posem 40 g de dulce de leche.
  5. En paral·lel, muntem 50 ml de nata 35% M.G.
  6. Matxuquem un parell de galetes en un morter.
  7. Afegim un punt de pebre a la paella on hi ha el dulce de leche i afegim una part del contingut de la paella al morter. Ho integrem.
  8. En un plat, posem la barreja de la galeta i el dulce de leche. Per sobre, hi afegim el dulce de leche restant a la paella, el raïm, i al costat, una cullerada de nata.
  9. Ho acabem amb unes fulles d'alfàbrega.
Anar al contingut