Dulce de leche amb raïm
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El raïm, en especial el negre, és una fruita que conté compostos fenòlics com els antocians, els tanins i els flavonoides, potents antioxidants d'acció protectora.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 40 g dulce de leche
- 100 g raïm
- 2 galetes
- Nata 35% M.G.
- Mantega
- Pebre negre
- Alfàbrega
PREPARACIÓ
- Desfem una nou de mantega en una paella.
- Mentre es desfà, tallem els grans de raïm negre (100 grams, aproximadament).
- Els afegim a la paella i els saltem 2 minuts a foc fort. Els reservem.
- En la mateixa paella, hi posem 40 g de dulce de leche.
- En paral·lel, muntem 50 ml de nata 35% M.G.
- Matxuquem un parell de galetes en un morter.
- Afegim un punt de pebre a la paella on hi ha el dulce de leche i afegim una part del contingut de la paella al morter. Ho integrem.
- En un plat, posem la barreja de la galeta i el dulce de leche. Per sobre, hi afegim el dulce de leche restant a la paella, el raïm, i al costat, una cullerada de nata.
- Ho acabem amb unes fulles d'alfàbrega.