Filet Wellington vegetal

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Martina Puigvert
  • Dificultat: Mitjana
  • Restaurant: Les Cols

INGREDIENTS

  • Remolatxa

    Pasta de full

    Llet d'ovella

    Crema duxelles

    Ou

    Mostassa

     

    PER A LA CREMA DUXELLES: 

    20 g de mantega

    1 cullerada d'oli

    1 escalunya

    150 g de xampinyons

    3 cullerades de crema de llet

PREPARACIÓ

  1. Comecem escalivant la remolatxa al forn i en fem una salsa. 
  2. Amb la mantega treballada fem la pasta de full i la talleu de la mida que vulgueu omplir. La pasta de full la podeu comprar feta. 
  3.  Preparem la crema duxelles, que farem desfent a foc lent la mantega en una paella i incorporant-hi una cullerada d'oli, sofregint l'escalunya picada, després els xampinyons i, finalment, afegint-hi la crema de llet.i la mostassa.
  4. Muntem la crema duxelles sobre la pasta de full i per sobre hi posem la salsa de remolatxa.
  5. Emplatem amb salsa de remolatxa, servida amb sifó, i la llet d'ovella, amb biberó.

 

Anar al contingut