Filet Wellington vegetal
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Martina Puigvert
- Dificultat: Mitjana
- Restaurant: Les Cols
INGREDIENTS
Remolatxa
Pasta de full
Llet d'ovella
Crema duxelles
Ou
Mostassa
PER A LA CREMA DUXELLES:
20 g de mantega
1 cullerada d'oli
1 escalunya
150 g de xampinyons
3 cullerades de crema de llet
PREPARACIÓ
- Comecem escalivant la remolatxa al forn i en fem una salsa.
- Amb la mantega treballada fem la pasta de full i la talleu de la mida que vulgueu omplir. La pasta de full la podeu comprar feta.
- Preparem la crema duxelles, que farem desfent a foc lent la mantega en una paella i incorporant-hi una cullerada d'oli, sofregint l'escalunya picada, després els xampinyons i, finalment, afegint-hi la crema de llet.i la mostassa.
- Muntem la crema duxelles sobre la pasta de full i per sobre hi posem la salsa de remolatxa.
- Emplatem amb salsa de remolatxa, servida amb sifó, i la llet d'ovella, amb biberó.