Frangipane de cireres i festucs
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Albert Lorenzo
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
150 g de sucre de llustre
100 g de mantega
100 g d'ou sencer
80 g de farina d'ametlla
20 g de farina de blat
70 g de festucs picats
250 g de cireres sense pinyol
20 ml de rom
Sal i vainilla
PREPARACIÓ
- Posem la mantega en un bol.
- Hi afegim el sucre de llustre i ho treballem. Ho podeu fer amb un robot de cuina, amb la batedora o fins i tot a mà, perquè aquesta massa no cal muntar-la.
- A continuació hi afegim l'ou batut sencer i ho seguim remenant.
- Hi incorporem la farina d'ametlla, barrejada amb una mica de farina normal, un punt de sal i vainilla. Si hi ha algun intolerant a la vostra família, la podeu suprimir i us quedaria com una mena de tarta de Santiago. .
- Sense parar de remenar, hi posem la fruita seca picada (al gust: festuc, ametlles, nous...)
- Hi afegim el rom per aromatitzar.
- Finalment, hi posem les cireres sense pinyol i ho emmotllem sobre cassoletes de galeta cuites o en un motlle apte per al forn.
- Ho enfornem a 165-170 graus de 20 a 30 minuts en funció del forn i la mida.
- Ho servim amb xantillí.