Frangipane de cireres i festucs

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Albert Lorenzo
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 150 g de sucre de llustre

    100 g de mantega

    100 g d'ou sencer

    80 g de farina d'ametlla

    20 g de farina de blat

    70 g de festucs picats

    250 g de cireres sense pinyol

    20 ml de rom

    Sal i vainilla

PREPARACIÓ

  1. Posem la mantega en un bol.
  2. Hi afegim el sucre de llustre i ho treballem. Ho podeu fer amb un robot de cuina, amb la batedora o fins i tot a mà, perquè aquesta massa no cal muntar-la.
  3. A continuació hi afegim l'ou batut sencer i ho seguim remenant.
  4. Hi incorporem la farina d'ametlla, barrejada amb una mica de farina normal, un punt de sal i vainilla. Si hi ha algun intolerant a la vostra família, la podeu suprimir i us quedaria com una mena de tarta de Santiago. .
  5. Sense parar de remenar, hi posem la fruita seca picada (al gust: festuc, ametlles, nous...)
  6. Hi afegim el rom per aromatitzar.
  7. Finalment, hi posem les cireres sense pinyol i ho emmotllem sobre cassoletes de galeta cuites o en un motlle apte per al forn.
  8. Ho enfornem a 165-170 graus de 20 a 30 minuts en funció del forn i la mida.
  9. Ho servim amb xantillí. 

 

 

Anar al contingut