Fricandó de pollastre

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de pollastre es blanca i lleugera, tot i que en la pell és on es concentren els greixos i l'energia, per això es recomana no prendre-laAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    1 litre d'aigua

    250 g de rovellons

    25 avellanes

    25 ametlles

    4 cuixes de pollastre

    3 cebes de Figueres

    2 tomàquets de penjar

    Oli OVE

    Sal

    Pebre

    Farina d'ametlla

    Vi ranci

    Vi negre

    2 porros

    1 xirivia

    1 nap

    1 cabeça d'alls

    1/2 branca d'api

    Farcellet d'herbes

     

PREPARACIÓ

  1. Desossem 4 cuixes de pollastre i les tallem en peces que imitin el tall de vedella. Reservem els ossos.
  2. Posem el pollastre en un bany de sal d'un litre d'aigua, amb 30 g de sal i durant mitja hora. Després el traurem i eixugarem.
  3. En una cassola gran amb oli i afegim una cabeça d'alls partida per la meitat.
  4. Tallem a bresa 1 ceba, 2 porros, 1 xirivia, 1 nap, mitja branca d'api i també les posem a la cassola.
  5. Afegim un got de vi ranci i un de vi negre a la cassola. Deixem que s'evaporin els alcohols. També hi afegim els ossos de pollastre.
  6. Posem 1 litre d'aigua a la cassola, herbes aromàtiques i ho deixarem bullir tot una hora i vint minuts. Després ho colarem.
  7. Enfarinem les cuixes de pollastre i les fregim. 
  8. En una altra cassola hi posem 2 cebes de Figueres molt enrossides i hi ratllem dos tomacons. De seguida hi afegim les cuixes de pollastre fregides.
  9. A continuació, posem el brou colat a la cassola i ho deixem fent xup xup mitja hora semitapat.
  10. Netegem 250 g de rovellons, els tallem i els afegim.
  11. En una picadora hi posem 25 g d'avellanes torrades, 25 g d'ametlles torrades, 2 cullerades de farina d'ametlla i ho triturem. Afegim la picada a la cassola i salpebrem.
  12. Emplatem el pollastre ben calent.

 

Anar al contingut