Pollastre amb llimona i farigola

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pollastre és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que podem trobar, sempre que en traiem la pell abans de cuinar-lo.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

    1 contracuixa de pollastre sense os

  • 2 llimones
  • Farigola fresca
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Rostim una contracuixa de pollastre en una paella per la part de la pell durant uns 2 o 3 minuts amb la tapa mig posada.
  2. Tallem a rodelles una llimona i fem suc amb una altra llimona.
  3. Reservem el pollastre quan ja estigui ros. A la paella hi posem les rodelles a la base, farigola fresca, una mica d'aigua i, per últim, el pollastre amb la pell amunt i el suc de llimona. Ho courem reduint uns dos o tres minuts més.
  4. Emplatem.
Anar al contingut