Pollastre amb llimona i farigola
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El pollastre és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que podem trobar, sempre que en traiem la pell abans de cuinar-lo.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
1 contracuixa de pollastre sense os
- 2 llimones
- Farigola fresca
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Rostim una contracuixa de pollastre en una paella per la part de la pell durant uns 2 o 3 minuts amb la tapa mig posada.
- Tallem a rodelles una llimona i fem suc amb una altra llimona.
- Reservem el pollastre quan ja estigui ros. A la paella hi posem les rodelles a la base, farigola fresca, una mica d'aigua i, per últim, el pollastre amb la pell amunt i el suc de llimona. Ho courem reduint uns dos o tres minuts més.
- Emplatem.