Guatlles cruixents amb maionesa de mostassa

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La guatlla és la carn més rica en ferro, en conté més que el bou, però amb la meitat de greix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 guatlles

  • 1 llimona
  • 1 gra d'all pelat
  • 1 culleradeta de pebre vermell fumat dolç
  • 1 culleradeta de piri-piri
  • Maionesa
  • Mostassa antiga
  • Farina d'arròs
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem a quarts dues guatlles i ho reservem en un plat. Les carcanades les reservem per utilitzar-les quan fem un brou.
  2. Pelem i ratllem un gra d'all. El posem en un bol, hi afegim un raig ben generós d'oli, una cullerada de pebre vermell fumat dolç i una culleradeta de pebre piri-piri. Ho barregem bé.
  3. Amb un pinzell pintem els trossos de guatlla i també els salem.
  4. Aboquem farina d'arròs en un plat fondo i arrebossem els quarts de les guatlles. Els espolsem per treure'n l'excés de farina.
  5. Posem els quarts de guatlles al recipient de la fregidora d'aire. Ho coem durant 14 minuts a 190º. Al cap de 7 minuts, ho girem.
  6. Preparem la maionesa de mostassa ratllant la pell d'una llimona en un bol. Hi afegim el suc de mitja llimona, un parell de cullerades de maionesa ja feta, i una cullerada de mostassa antiga. Ho barregem bé i ho reservem fins que les guatlles estan cuites.
  7. Emplatem les guatlles en una safata i ho acompanyem de la maionesa de mostassa que haurem passat a un bol més petit. I ja ho tenim a punt per menjar.
Anar al contingut