Guatlles cruixents amb maionesa de mostassa
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La guatlla és la carn més rica en ferro, en conté més que el bou, però amb la meitat de greix.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
2 guatlles
- 1 llimona
- 1 gra d'all pelat
- 1 culleradeta de pebre vermell fumat dolç
- 1 culleradeta de piri-piri
- Maionesa
- Mostassa antiga
- Farina d'arròs
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a quarts dues guatlles i ho reservem en un plat. Les carcanades les reservem per utilitzar-les quan fem un brou.
- Pelem i ratllem un gra d'all. El posem en un bol, hi afegim un raig ben generós d'oli, una cullerada de pebre vermell fumat dolç i una culleradeta de pebre piri-piri. Ho barregem bé.
- Amb un pinzell pintem els trossos de guatlla i també els salem.
- Aboquem farina d'arròs en un plat fondo i arrebossem els quarts de les guatlles. Els espolsem per treure'n l'excés de farina.
- Posem els quarts de guatlles al recipient de la fregidora d'aire. Ho coem durant 14 minuts a 190º. Al cap de 7 minuts, ho girem.
- Preparem la maionesa de mostassa ratllant la pell d'una llimona en un bol. Hi afegim el suc de mitja llimona, un parell de cullerades de maionesa ja feta, i una cullerada de mostassa antiga. Ho barregem bé i ho reservem fins que les guatlles estan cuites.
- Emplatem les guatlles en una safata i ho acompanyem de la maionesa de mostassa que haurem passat a un bol més petit. I ja ho tenim a punt per menjar.