Hamburguesa de pollastre

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El foie és un dels aliments més rics en vitamina A, tot i que el seu consum ha de ser ocasional per l'alt contingut de greixos saturats que conté.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

  • 50 g foie-gras d'ànec 
  • 1 pa rodó de vidre
  • 1 contracuixa de pollastre
  • 1 ceba tendra
  • Raig nata 35% MG
  • Brandi
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

     

PREPARACIÓ

  1. Traiem la molla de la meitat superior d'un panet rodó. La posem en un bol mitjà. 
  2. Hi afegim un raig de nata 35% MG.
  3. Tallem ben fina 1 contracuixa de pollastre sense pell i la posem al bol. Ho salpebrem.
  4. Barregem bé tots els ingredients que hi ha dins del bol. Després els posem dins d'un aro i aixafem la carn amb una cullera formant una hamburguesa.
  5. Posem l'hamburguesa a una paella amb oli al foc. La marquem per una cara.
  6. Tallem 1 ceba tendra i l'afegim a la mateixa paella on s'està coent l'hamburguesa que girem de cantó. Hi posem dos talls de foie-gras d'ànec a sobre perquè es fonguin amb l'escalfor. Tapem la paella.
  7. Quan traiem l'hamburguesa del foc afegim un raig de brandi a la ceba que encara s'està fent. Quan la ceba està cuita tanquem el foc.
  8. Agafem un plat i hi posem la meitat inferior del panet, a sobre l'hamburguesa amb el foie-gras, al damunt la ceba i per últim ho tapem amb el panet superior.

 

 

Anar al contingut