Hamburguesa de pollastre
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El foie és un dels aliments més rics en vitamina A, tot i que el seu consum ha de ser ocasional per l'alt contingut de greixos saturats que conté.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
- 50 g foie-gras d'ànec
- 1 pa rodó de vidre
- 1 contracuixa de pollastre
- 1 ceba tendra
- Raig nata 35% MG
- Brandi
- Oli OVE
- Pebre negre
-
Sal
PREPARACIÓ
- Traiem la molla de la meitat superior d'un panet rodó. La posem en un bol mitjà.
- Hi afegim un raig de nata 35% MG.
- Tallem ben fina 1 contracuixa de pollastre sense pell i la posem al bol. Ho salpebrem.
- Barregem bé tots els ingredients que hi ha dins del bol. Després els posem dins d'un aro i aixafem la carn amb una cullera formant una hamburguesa.
- Posem l'hamburguesa a una paella amb oli al foc. La marquem per una cara.
- Tallem 1 ceba tendra i l'afegim a la mateixa paella on s'està coent l'hamburguesa que girem de cantó. Hi posem dos talls de foie-gras d'ànec a sobre perquè es fonguin amb l'escalfor. Tapem la paella.
- Quan traiem l'hamburguesa del foc afegim un raig de brandi a la ceba que encara s'està fent. Quan la ceba està cuita tanquem el foc.
- Agafem un plat i hi posem la meitat inferior del panet, a sobre l'hamburguesa amb el foie-gras, al damunt la ceba i per últim ho tapem amb el panet superior.