Llibret d'albergínia escalivada
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi que intervenen en la funció de contracció muscular. És una hortalissa pobra en energia, però amb un elevat contingut de fibra.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
1 albergínia escalivada
1 rodella sobrassada
1 llesca provolone
1 ou
1 iogurt grec
1 llimona
Mitja tassa de farina
Mitja tassa de panko
Anet
Oli OVE
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Preparem el conjunt d'ingredients que necessitem per arrebossar: posem a cada plat farina, un ou batut i panko (pa ratllat gruixut).
- Pelem l'albergínia escalivada deixant el peduncle, que ens servirà per mantenir l'estructura de l'albergínia quan la fregim. Un cop pelada, la tallem al llarg per la meitat com un llibret, sense partir-la del tot.
- Farcim l'albergínia amb una llesca de formatge tallada a trossos i una rodella de sobrassada. Tanquem l'albergínia i la salem.
- Arrebossem l'albergínia passant-la per la farina, ou batut i pa ratllat, per aquest ordre.
- Fregim l'albergínia en una paella amb abundant oli calent. Fregim un minut per cada banda aproximadament.
- Posem en un bol un iogurt grec, el suc de mitja llimona, un pessic de sal i de pebre, una mica d'anet picat i un raig d'oli. Remenem fins a integrar tots els ingredients.
- Emplatem amb la salsa de iogurt com a base i el llibret d'albergínia per sobre.