Llom d'orada amb carxofes rostides i picada
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Cruz
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'Angle, Sant Fruitós de Bages
- Informació nutricional -Obre
La orada està considerat un peix semigràs però de gran digestibilitat i ric en proteïnes d'alt valor nutritiuAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- 2 orades filetejades
- 1 pot de carxofes en conserva
- oli d'oliva
- Per a l'oli de fruits secs:
- 6 ametlles (crues)
- 4 avellanes (crues)
- 1 escalunya
- 1 dl d'oli d'oliva
- 1 all
- sal i pebre blanc
- julivert
PREPARACIÓ
Per començar, cobriu una safata amb paper d'alumini, unteu-lo amb oli abundant, poseu-hi el filet d'orada a sobre, amaniu-lo amb sal, pebre i una mica més d'oli d'oliva. Poseu-lo al forn a baix de tot, amb la porta oberta i deixeu-lo coure durant 7 minuts amb el gratinador encès.
Mentrestant, en una paella amb oli salteu les carxofes ja pelades i tallades a rodanxes.
Per fer l'oli de fruits secs, en una paella amb una mica d'oli sofregiu l'escalunya picada i l'all picat.
Quan estigui dauradet, afegiu-hi les ametlles picades, les avellanes picades i el julivert picat i salteu-ho durant un parell de minuts. A continuació, poseu-ho tot en un bol amb oli d'oliva fred i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu les carxofes saltades, poseu-hi el filet de daurada a sobre, sense pell i amaniu-lo amb l'oli de fruits secs.
Mentrestant, en una paella amb oli salteu les carxofes ja pelades i tallades a rodanxes.
Per fer l'oli de fruits secs, en una paella amb una mica d'oli sofregiu l'escalunya picada i l'all picat.
Quan estigui dauradet, afegiu-hi les ametlles picades, les avellanes picades i el julivert picat i salteu-ho durant un parell de minuts. A continuació, poseu-ho tot en un bol amb oli d'oliva fred i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu les carxofes saltades, poseu-hi el filet de daurada a sobre, sense pell i amaniu-lo amb l'oli de fruits secs.