Llenties caviar amb carxofa, carbassa i xampinyons

INGREDIENTS

  • Llenties caviar (podeu fer-ne servir d'altres tipus, com la pardina)

    1 ceba

    4 xampinyons

    1/4 de carbassa

    4 carxofes

    2 dents d'all

    Comí

    Pebre vermell

    2 fulles de llorer

    Julivert

    Oli

    Pebre

    Sal

     

PREPARACIÓ

  1. Posem en remull les llenties caviar durant dues hores (si no ho feu la cocció serà més llarga).
  2. Comencem a sofregir la ceba en una cassola i posteriorment hi afegim els xampinyons i la carbassa trossejada.
  3. Un cop daurades les verdures, hi posem les llenties, afegim l'aigua de cocció i les espècies al gust (comí, pebre vermell, llorer, pebre i sal).
  4. En una paella amb oli saltem les carxofes trossejades amb all i julivert fins que estiguin daurades, moment en què hi afegirem, sal, pebre i aigua per acabar-les d'estovar.
  5. Incorporem les carxofes a l'olla de les llenties.
  6. Les llenties han de bullir en total 25 minuts si no les hem remullat prèviament, i 15 si ho hem fet abans.
  7. Servim el plat acompanyat de fonoll fresc.

 

 

 

Anar al contingut