Llenties caviar amb carxofa, carbassa i xampinyons
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
INGREDIENTS
Llenties caviar (podeu fer-ne servir d'altres tipus, com la pardina)
1 ceba
4 xampinyons
1/4 de carbassa
4 carxofes
2 dents d'all
Comí
Pebre vermell
2 fulles de llorer
Julivert
Oli
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Posem en remull les llenties caviar durant dues hores (si no ho feu la cocció serà més llarga).
- Comencem a sofregir la ceba en una cassola i posteriorment hi afegim els xampinyons i la carbassa trossejada.
- Un cop daurades les verdures, hi posem les llenties, afegim l'aigua de cocció i les espècies al gust (comí, pebre vermell, llorer, pebre i sal).
- En una paella amb oli saltem les carxofes trossejades amb all i julivert fins que estiguin daurades, moment en què hi afegirem, sal, pebre i aigua per acabar-les d'estovar.
- Incorporem les carxofes a l'olla de les llenties.
- Les llenties han de bullir en total 25 minuts si no les hem remullat prèviament, i 15 si ho hem fet abans.
- Servim el plat acompanyat de fonoll fresc.