Crema de llenties i cúrcuma
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
Les llenties són un llegum ric en ferro vegetal, i per poder-lo aprofitar, s'ha de prendre també un aliment ric en vitamina C (taronja, tomàquet, kiwis, maduixes )Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 RACIÓ
200 g llenties cuites- 50 ml llet de coco
- Cúrcuma en pols
- 1 all
- Gingebre
- Coriandre fresc
- Crostonets de pa sec
- Oli
- Sal
-
Pebre
PREPARACIÓ
- Posem una cassola al foc i li tirem un raig d'oli.
- Mentre s'escalfa, laminem un gra d'all pelat.
- Tirem l'all laminat a la cassola i una mica de gingebre fresc, que el pelarem i ratllarem. Sofregim all i gingebre fins que agafin color.
- Afegim 200 g de llenties cuites a la paella i ho integrem.
- Afegim una cullerada de cúrcuma i 50 ml de llet de coco.
- Ho remenem una mica i ho deixem coure 3 minuts.
- Passat aquest temps, posem les llenties dins el vas batedor. Hi afegim sal i pebre i ho turbinem fins que tingui una textura de crema.
- Servim la crema amb uns crostonets de pa i unes fulles de coriandre.