Crema de llenties i cúrcuma

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les llenties són un llegum ric en ferro vegetal, i per poder-lo aprofitar, s'ha de prendre també un aliment ric en vitamina C (taronja, tomàquet, kiwis, maduixes…)Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ

    200 g llenties cuites 
  • 50 ml llet de coco 
  • Cúrcuma en pols 
  • 1 all 
  • Gingebre 
  • Coriandre fresc 
  • Crostonets de pa sec 
  • Oli 
  • Sal  
  • Pebre 

     

PREPARACIÓ

  1. Posem una cassola al foc i li tirem un raig d'oli.
  2. Mentre s'escalfa, laminem un gra d'all pelat.
  3. Tirem l'all laminat a la cassola i una mica de gingebre fresc, que el pelarem i ratllarem. Sofregim all i gingebre fins que agafin color.
  4. Afegim 200 g de llenties cuites a la paella i ho integrem.
  5. Afegim una cullerada de cúrcuma i 50 ml de llet de coco.
  6. Ho remenem una mica i ho deixem coure 3 minuts. 
  7. Passat aquest temps, posem les llenties dins el vas batedor. Hi afegim sal i pebre i ho turbinem fins que tingui una textura de crema.
  8. Servim la crema amb uns crostonets de pa i unes fulles de coriandre.
Anar al contingut