Mousse de xocolata amb crumble de cacau
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: VÍCTOR GONZALO I SOFIA JANER
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- INGREDIENTS MOUSSE DE XOCOLATA
- - 125 g de llet
- - 125 g de nata
- - 280 g de xocolata 70%
- - 470 g de nata semimuntada
- INGREDIENTS PER AL CRUMBLE
- - 55 g de mantega
- - 50 g de sucre
- - 85 g de farina
- - 25 g de cacau
PREPARACIÓ
PER FER LA MOUSSE
- Fem bullir la llet i la nata i l'aboquem sobre la xocolata fosa.
- Ho barregem amb l'espàtula fins a tenir una bona emulsió.
- Hi incorporem la nata semimuntada amb compte i aboquem la mousse en recipients.
- Deixem reposar la mousse a la nevera almenys dues hores.
PER FER EL CRUMBLE
- Barregem els ingredients secs al robot.
- Hi afegim mantega fins a aconseguir que tinguin una textura arenosa.
- Enfornem el crumble a 160-165 °C uns 20 minuts.
- Ho deixem refredar.