Espàrrecs blancs amb cansalada

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els espàrrecs blancs creixen sota terra. Com que no els toca el sol, no desenvolupen el color verd característic. Destaca la seva aportació en potassi, que els confereix propietats diürètiques.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració

    4 espàrrecs blancs frescos

  • 4 làmines de cansalada
  • 30 ml llet
  • 15 ml crema balsàmica de Mòdena 
  • 2 grans d'all negre
  • Oli suau
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem una olla amb aigua i força sal a bullir.
  2. Enretirem la part dura del peu de 4 espàrrecs frescos i els pelem sense arribar a la punta.
  3. Quan l'aigua estigui bullint, hi posem els espàrrecs i deixem que coguin 12 minuts.
  4. Mentrestant, preparem una lactonesa, una maionesa de llet i sense ou.
  5. Posem al got batedor 2 grans d'all negre, 30 ml de llet fresca, 15 ml crema balsàmica de Mòdena, una mica de pebre negre, sal i  un raig d'oli d'oliva suau.
  6. Ho emulsionem fins a tenir una textura de maionesa.
  7. Quan els espàrrecs estiguin fets, els posem sobre un paper de cuina perquè treguin part de l'aigua.
  8. Emplatem els espàrrecs amb 2 cullerades de salsa i amb la cansalada per sobre.
Anar al contingut