Mousse de xocolata blanca i figues

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata blanca és molt rica en mantega de cacau, que té un alt contingut en greixos, però que no eleva el colesterol de la sangAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:

    140 ml nata 35% MG

  • 80 g xocolata blanca 
  • 10 g sucre de llustre
  • 2 figues
  • Menta fresca
  • Melmelada de figues

PREPARACIÓ

  1. Fonem al microones durant 35 segons i a 800 W, 80 g de xocolata blanca. Si encara no està fosa, hi afegim 10 segons més i, si cal, 10 més.
  2. Tallem dues figues en 6 grills.
  3. Deixem que baixi la temperatura de la xocolata. Si cal, la canviem de bol.
  4. En un bol ben fred, muntem 140 ml de nata al 35% MG ben freda de la nevera.
  5. Afegim 10 g de sucre llustre a la nata i continuem muntant-la.
  6. Amb cura, incorporem la xocolata fosa a la nata muntada.
  7. Hi incorporem uns daus de figa.
  8. Ho emplatem en un got amb una cullerada de melmelada de figa a la part inferior, la mousse i uns grills de figa. Acabem el plat amb unes fulles de menta.
Anar al contingut