Mousse de xocolata blanca i figues
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
La xocolata blanca és molt rica en mantega de cacau, que té un alt contingut en greixos, però que no eleva el colesterol de la sangAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 2 PERSONES:
140 ml nata 35% MG
- 80 g xocolata blanca
- 10 g sucre de llustre
- 2 figues
- Menta fresca
- Melmelada de figues
PREPARACIÓ
- Fonem al microones durant 35 segons i a 800 W, 80 g de xocolata blanca. Si encara no està fosa, hi afegim 10 segons més i, si cal, 10 més.
- Tallem dues figues en 6 grills.
- Deixem que baixi la temperatura de la xocolata. Si cal, la canviem de bol.
- En un bol ben fred, muntem 140 ml de nata al 35% MG ben freda de la nevera.
- Afegim 10 g de sucre llustre a la nata i continuem muntant-la.
- Amb cura, incorporem la xocolata fosa a la nata muntada.
- Hi incorporem uns daus de figa.
- Ho emplatem en un got amb una cullerada de melmelada de figa a la part inferior, la mousse i uns grills de figa. Acabem el plat amb unes fulles de menta.