Pannacotta d'alvocat i tomàquets secs

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 3 fulles de gelatina

    400 ml nata 35 M.G.

    400 g carn d'alvocat

    1 llima o llimona

    3 tomàquets secs amb oli

    50 g formatge de cabra

    Porradell

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Hidratem les gelatines cobertes d'aigua freda.
  2. Fem bullir 100 ml de la nata dins un petit cassó.
  3. Escorrem bé les gelatines amb la mà i les desfem en la nata calenta.
  4. Afegim la nata calenta sobre la carn dels alvocats. Triturem fins que sigui una crema ben fina.
  5. Hi afegim la nata freda i tornem a triturar junt amb la ratlladura de la pell de la llima, un rajolí del suc i rectifiquem de sal i pebre.
  6. Ho repartim en els gots.
  7. Reservem en nevera mínim 3 hores.
  8. Tallem els tomàquets ben fins. Reservem.
  9. Piquem ben fi el porradell i reservem.
  10. Abans de servir repartim el formatge de cabra, els tomàquets i el porradell per damunt.

 

Anar al contingut