Pannacotta d'alvocat i tomàquets secs
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
3 fulles de gelatina
400 ml nata 35 M.G.
400 g carn d'alvocat
1 llima o llimona
3 tomàquets secs amb oli
50 g formatge de cabra
Porradell
Sal
PREPARACIÓ
- Hidratem les gelatines cobertes d'aigua freda.
- Fem bullir 100 ml de la nata dins un petit cassó.
- Escorrem bé les gelatines amb la mà i les desfem en la nata calenta.
- Afegim la nata calenta sobre la carn dels alvocats. Triturem fins que sigui una crema ben fina.
- Hi afegim la nata freda i tornem a triturar junt amb la ratlladura de la pell de la llima, un rajolí del suc i rectifiquem de sal i pebre.
- Ho repartim en els gots.
- Reservem en nevera mínim 3 hores.
- Tallem els tomàquets ben fins. Reservem.
- Piquem ben fi el porradell i reservem.
- Abans de servir repartim el formatge de cabra, els tomàquets i el porradell per damunt.