Pasta massala

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment que ens dona molta energia de llarga durada, ideal per a dies d'activitat intensa. Per a un àpat equilibrat, afegeix-hi com a entrant una gran amanida verdaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ:

    Macarrons cuits  

    1/2 ceba de Figueres 

    2 cullerades mantega 

    Garam massala 

    1 gra d'all  

    Gingebre fresc 

    1 cullerada concentrat tomàquet 

    1 cullerada iogurt natural 

    Aigua 

    Cibulet 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Escalfem 2 cullerades de mantega en una paella.
  2. Mentre es desfà, tallem a brunesa, 1/2 ceba de Figueres neta i l'afegim a la paella amb mantega.
  3. Deixem que cogui fins que quedi transparent.
  4. Ratllem dins d'un bol petit un tros de gingebre fresc i un gra d'all pelat.
  5. Si la ceba ja està cuita, li afegim l'all i gingebre i ho deixem coure.
  6. Afegim una cullerada de garam massala. Ho integrem i ho coem una estona.
  7. Afegim a la paella una cullerada de concentrat doble tomàquet i una cullerada de iogurt natural.
  8. Ho remenem bé i ho coem uns segons. Aboquem a la paella una mica d'aigua. Ho tornem a remenar i ho coem fins que tingui textura de salsa cremosa.
  9. Hi afegim uns macarrons cuits, els remenem i apaguem el foc.
  10. Piquem una mica de cibulet i l'afegim als macarrons.
Anar al contingut