Pasta massala
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La pasta és un aliment que ens dona molta energia de llarga durada, ideal per a dies d'activitat intensa. Per a un àpat equilibrat, afegeix-hi com a entrant una gran amanida verdaAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
1 RACIÓ:
Macarrons cuits
1/2 ceba de Figueres
2 cullerades mantega
Garam massala
1 gra d'all
Gingebre fresc
1 cullerada concentrat tomàquet
1 cullerada iogurt natural
Aigua
Cibulet
Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem 2 cullerades de mantega en una paella.
- Mentre es desfà, tallem a brunesa, 1/2 ceba de Figueres neta i l'afegim a la paella amb mantega.
- Deixem que cogui fins que quedi transparent.
- Ratllem dins d'un bol petit un tros de gingebre fresc i un gra d'all pelat.
- Si la ceba ja està cuita, li afegim l'all i gingebre i ho deixem coure.
- Afegim una cullerada de garam massala. Ho integrem i ho coem una estona.
- Afegim a la paella una cullerada de concentrat doble tomàquet i una cullerada de iogurt natural.
- Ho remenem bé i ho coem uns segons. Aboquem a la paella una mica d'aigua. Ho tornem a remenar i ho coem fins que tingui textura de salsa cremosa.
- Hi afegim uns macarrons cuits, els remenem i apaguem el foc.
- Piquem una mica de cibulet i l'afegim als macarrons.