Tallarines amb múrgoles i foie vegà

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Teresa Carles
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Múrgoles

    100 g de foie vegà

    200 ml de beguda de coco

    1 ceba tendra

    Ratafia

    Sàlvia o farigola

    Sal i pebre

    Nous i cibulet

    Tallarines (o una altra pasta similar)

PREPARACIÓ

  1. Bullim les múrgoles fresques durant 20 o 25 minuts, els hi traiem l'aigua i les reservem. Si les compreu seques en conserva, cal hidratar-les en aigua durant unes 12 hores. Després, les passem pel colador i les reservem sense cuinar.
  2. En una cassola amb oli, saltem la ceba. 
  3. Quan agafi color, hi afegim la ratafia i deixem que s'evapori.
  4. Hi posem la beguda de coco i apugem el foc.
  5. Quan arrenqui el bull, hi afegim el foie vegà i abaixem el foc.
  6. Salpebrem i aromatitzem amb sàlvia o farigola. 
  7. Quan el foie s'hagi desfet, hi posem les múrgoles. 
  8. En una altra cassola, bullim la pasta amb aigua i sal fins que quedi al dente.
  9. Servim la pasta amb la salsa de múrgoles i foie, que decorem amb unes nous i una mica de cibulet. 

 

Anar al contingut