Tallarines amb múrgoles i foie vegà
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Múrgoles
100 g de foie vegà
200 ml de beguda de coco
1 ceba tendra
Ratafia
Sàlvia o farigola
Sal i pebre
Nous i cibulet
Tallarines (o una altra pasta similar)
PREPARACIÓ
- Bullim les múrgoles fresques durant 20 o 25 minuts, els hi traiem l'aigua i les reservem. Si les compreu seques en conserva, cal hidratar-les en aigua durant unes 12 hores. Després, les passem pel colador i les reservem sense cuinar.
- En una cassola amb oli, saltem la ceba.
- Quan agafi color, hi afegim la ratafia i deixem que s'evapori.
- Hi posem la beguda de coco i apugem el foc.
- Quan arrenqui el bull, hi afegim el foie vegà i abaixem el foc.
- Salpebrem i aromatitzem amb sàlvia o farigola.
- Quan el foie s'hagi desfet, hi posem les múrgoles.
- En una altra cassola, bullim la pasta amb aigua i sal fins que quedi al dente.
- Servim la pasta amb la salsa de múrgoles i foie, que decorem amb unes nous i una mica de cibulet.