Pastís de porros

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Muntaner (funcionari de Barcelona)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa

INGREDIENTS

  • 3 porros
  • 150 g de béicon
  • 1 terrina de formatge cremós
  • 2 bases de pasta de full
  • oli

PREPARACIÓ

  1. Per començar, sofregiu el béicon, tallat a trossets, en una paella sense oli.
  2. Quan estigui dauradet, retireu-lo de la paella i reserveu-lo.
  3. Seguidament, a la mateixa paella, poseu-hi els porros tallats a trossos i una mica d'oli i fregiu-los durant uns 10 minuts.
  4. A continuació, poseu-hi el béicon i la terrina de formatge cremós, remeneu-ho bé fins que el formatge s'hagi desfet i s'hagi barrejat amb el béicon i els porros i reserveu-ho.
  5. Tot seguit, punxeu les dues bases de la pasta de full amb una forquilla, perquè no s'infli quan l'enforneu, esteneu al damunt d'una base el farciment, tapeu-ho amb la segona base, tanqueu-ho ben tancat, pessigant-ho amb els dits, perquè no surti el farcit, pinteu-ho per sobre amb oli d'oliva i deixeu-ho coure al forn, prèviament preescalfat, a 180 graus, per dalt i per baix, durant uns 10 minuts, fins que es vegi dauradet per sobre.
  6. I ja per acabar, ja podeu servir el pastís.
Anar al contingut