Patates a a riojana

Imatge recepta de Patates a a riojana
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pebrot vermell és molt ric en vitamina C, un potent antioxidant que ajuda a fer front a les infeccions.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones:

    800 g patata per guisar

    200 g xoriço picant

    500 ml aigua

    2 grans d'all

    1 ceba blanca

    Mig pebrot verd

    Mig pebrot vermell

    Vi blanc

    Pebre vermell dolç

    Llorer

    Oli OVE

    Sal

    Pebre

     

PREPARACIÓ

  1. Tallem una ceba blanca a brunesa i l'afegim a la cassola amb un raig d'oli i 2 grans d'all aixafats. Ho sofregim 15 minuts a foc mitjà.
  2. Tallem a macedònia mig pebrot verd i mig vermell. Els afegim a la cassola i els sofregim 5 minuts.
  3. Traiem la pell de 200 g de xoriço picant que tallem a rodelles i reservem.
  4. Netegem 4 patates i les escapcem a mida mossegada.
  5. Afegim una cullerada de pebre vermell dolç a la cassola i hi aboquem també un raig de vi blanc i 2 fulles de llorer.
  6. Un cop evaporat l'alcohol, hi posem les patates, el xoriço, 500 ml d'aigua bullint, sal i pebre. Ho coem 15 minuts a foc mitjà.
  7. Emplatem les patates.
Anar al contingut