Pera saltada amb burrata
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
La pera és una fruita molt lleugera que conté pectina, un tipus de fibra soluble natural que pot millorar la salut intestinal.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
1 ració
- 1 pera ercolini
- 1 burrata
- Mostassa antiga
- Cacauets fregits salats
- Ruca
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem una paella.
- Pelem una pera, li traiem el cor i la tallem a mitges rodelles.
- Afegim un raig d'oli d'oliva extra verge a la paella i quan sigui calent, hi tirem la pera.
- Eixuguem la burrata amb un paper absorbent.
- La trenquem i la distribuïm pel plat.
- Distribuïm la pera saltada sobre la burrata.
- Tallem amb un ganivet un grapat petit de cacauets fregits salats.
- Posem en un bol una cullerada de mostassa antiga, un raig d'oli OVE, pebre negre i sal, i ho barregem bé.
- Posem un grapat de ruca al bol de la salsa i ho amanim bé.
- Posem la ruca amanida al plat de la burrata i hi tirem els cacauets tallats per sobre.