Pera saltada amb burrata

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pera és una fruita molt lleugera que conté pectina, un tipus de fibra soluble natural que pot millorar la salut intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració

  • 1 pera ercolini
  • 1 burrata
  • Mostassa antiga
  • Cacauets fregits salats
  • Ruca
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Escalfem una paella.
  2. Pelem una pera, li traiem el cor i la tallem a mitges rodelles. 
  3. Afegim un raig d'oli d'oliva extra verge a la paella i quan sigui calent, hi tirem la pera.
  4. Eixuguem la burrata amb un paper absorbent.
  5. La trenquem i la distribuïm pel plat. 
  6. Distribuïm la pera saltada sobre la burrata.
  7. Tallem amb un ganivet un grapat petit de cacauets fregits salats.
  8. Posem en un bol una cullerada de mostassa antiga, un raig d'oli OVE, pebre negre i sal, i ho barregem bé. 
  9. Posem un grapat de ruca al bol de la salsa i ho amanim bé.
  10. Posem la ruca amanida al plat de la burrata i hi tirem els cacauets tallats per sobre. 
Anar al contingut