Pop guisat amb ceba

  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pop és un aliment ric en proteïnes d'alt valor biològic i de baix contingut en greixos. En destaquen el iode, el potassi, el fòsfor i el magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    2 kg pop

    600 g ceba enrossida

    700 ml fumet vermell

    5 tomàquets confitats

    1 porro

    1 bitxo

    1 fulla llorer

    Pa torrat i ratllat

    Xocolata 85%

    Vi ranci

    Pebre blanc

    Cibulet

PREPARACIÓ

  1. Posem a escalfar la cassola.
  2. Tallem el tomàquet confitat a concassé, és a dir, a daus.
  3. Aboquem el tomàquet tallat a la cassola, juntament amb la ceba rossa, una fulla de llorer i un bitxo, sense llavors i tallat a làmines fines.
  4. Tallem un porro ben petit i ho afegim a la cassola.
  5. Deixem que suïn tots els vegetals.
  6. Posem una olla a pressió al foc i hi posem el pop net i descongelat. La tapem. Quan xiuli, abaixarem el foc al mínim i courem el pop durant 15 minuts i el deixarem reposant uns 15 minuts més.
  7. Aboquem un raig de vi ranci a la cassola i deixem que s'evapori l'alcohol.
  8. Escalfem 700 ml de fumet.
  9. Tallem el pop a mida mossegada i el reservem.
  10. Aboquem el suc de la cocció del pop al fumet. Seguidament, aboquem tot aquest brou a la cassola i apugem el foc.
  11. Hi tirem una mica de pa torrat i ratllat. Quan espesseixi, hi posem el pop. El coem 3 minuts.
  12. Passat aquest temps, hi afegim xocolata i pebre blanc. Ho remenem bé perquè s'integrin tots els ingredients.
  13. Piquem una mica de cibulet i l'hi afegim per sobre.
Anar al contingut