Pop guisat amb ceba
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
2 kg pop
600 g ceba enrossida
700 ml fumet vermell
5 tomàquets confitats
1 porro
1 bitxo
1 fulla llorer
Pa torrat i ratllat
Xocolata 85%
Vi ranci
Pebre blanc
Cibulet
PREPARACIÓ
- Posem a escalfar la cassola.
- Tallem el tomàquet confitat a concassé, és a dir, a daus.
- Aboquem el tomàquet tallat a la cassola, juntament amb la ceba rossa, una fulla de llorer i un bitxo, sense llavors i tallat a làmines fines.
- Tallem un porro ben petit i ho afegim a la cassola.
- Deixem que suïn tots els vegetals.
- Posem una olla a pressió al foc i hi posem el pop net i descongelat. La tapem. Quan xiuli, abaixarem el foc al mínim i courem el pop durant 15 minuts i el deixarem reposant uns 15 minuts més.
- Aboquem un raig de vi ranci a la cassola i deixem que s'evapori l'alcohol.
- Escalfem 700 ml de fumet.
- Tallem el pop a mida mossegada i el reservem.
- Aboquem el suc de la cocció del pop al fumet. Seguidament, aboquem tot aquest brou a la cassola i apugem el foc.
- Hi tirem una mica de pa torrat i ratllat. Quan espesseixi, hi posem el pop. El coem 3 minuts.
- Passat aquest temps, hi afegim xocolata i pebre blanc. Ho remenem bé perquè s'integrin tots els ingredients.
- Piquem una mica de cibulet i l'hi afegim per sobre.