Roll de xató

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La tonyina és un peix blau d'alt contingut en àcids grassos omega-3, greixos essencials per a la salut cardiovascular. La salsa de romesco és molt rica en greixos molt saludables, així com en vitamines i minerals antioxidants. És una salsa molt nutritiva.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    200 g tripa de bacallà dessalada
  • 300 g llom de tonyina vermella crua
  • 4 filets d'anxova
  • Fulles d'escarola
  • 1 ceba tendra
  • 1 gra d'all pelat
  • Raig de fumet de bacallà
  • 4 panets de brioix
  • Salsa romesco
  • Mantega
  • Fulles de julivert
  • Raig de vi blanc
  • Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Tallem a microbrunesa una ceba tendra i un gra d'all. Els sofregim en una cassola amb un raig d'oli OVE fins que agafin color, aproximadament durant 10 minuts. Quan l'all i la ceba ja estan cuits, hi aboquem un raig de vi blanc per aixecar els sucres i deixem que s'evapori l'alcohol. 
  2. Tallem 200 grams de tripa de bacallà dessalada a trossos petits i els afegim a la cassola on hem cuit l'all i la ceba. Afegim també un raig de fumet de bacallà i ho deixem coure uns 3 minuts. 
  3. Mentre es cou la tripa de bacallà, piquem ben petites unes fulles de julivert i les incorporem a la cassola. Integrem, apaguem el foc i reservem. 
  4. Tallem a daus petits 300 grams de llom de tonyina vermella crua i ho reservem en un bol. 
  5. Escalfem una paella amb una mica de mantega i marquem un panet de briox per les dues bandes.
  6. Tallem a brunesa 4 filets d'anxova i els afegim al bol on hi tenim la tonyina crua. 
  7. Afegim al bol també unes fulles d'escarola, aproximadament uns 100 grams. Tallem l'escarola si les fulles són molt grosses. 
  8. Per últim, incorporem al bol l'estofat de tripa de bacallà, que ja hem deixat temperar, i dues cullerades de salsa romesco. Remenem ben bé tots els ingredients fins a integrar-los. 
  9. Tallem pel mig un panet de briox i el farcim amb els ingredients del bol. 
Anar al contingut