Vitello tonnato, un clàssic italià
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Eugeni De Diego
- Dificultat: Baixa
- Restaurant: Colmado Wilmot
INGREDIENTS
Filet de vedella
- Maionesa
- Tonyina en conserva
- Anxoves
- Tàperes
- Trufa negra
- Mostassa i llimona
PREPARACIÓ
- Netegem el filet de vedella, el salpebrem i el saltem a la paella
- Una vegada tinguem la carn al punt de cocció desitjat, la filmem en calent per donar-hi forma rodona i la congelem.
- En fred, la tallem a rodanxes com si fos un carpaccio.
- Preparem una maionesa amb tàperes, tonyina, anxoves, mostassa i una mica de suc de llimona.
- Ho emplatem posant-hi primer la carn freda, que salpebrem i amanim amb oli d'oliva abundant i amb una mica del suc de rostir la carn, temperat; hi posem uns quants puntets de la maionesa amb ventresca i tàperes i, finalment, la tòfona negra.