Vitello tonnato, un clàssic italià

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Eugeni De Diego
  • Dificultat: Baixa
  • Restaurant: Colmado Wilmot

INGREDIENTS

  • Filet de vedella

  • Maionesa
  • Tonyina en conserva
  • Anxoves
  • Tàperes
  • Trufa negra
  • Mostassa i llimona

PREPARACIÓ

  1. Netegem el filet de vedella, el salpebrem i el saltem a la paella
  2. Una vegada tinguem la carn al punt de cocció desitjat, la filmem en calent per donar-hi forma rodona i la congelem.
  3. En fred, la tallem a rodanxes com si fos un carpaccio.
  4. Preparem una maionesa amb tàperes, tonyina, anxoves, mostassa i una mica de suc de llimona.
  5. Ho emplatem posant-hi primer la carn freda, que salpebrem i amanim amb oli d'oliva abundant i amb una mica del suc de rostir la carn, temperat; hi posem uns quants puntets de la maionesa amb ventresca i tàperes i, finalment, la tòfona negra. 
Anar al contingut