Romesco de Tarragona de peix i marisc

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

INGREDIENTS

  • 800 g llagosta

  • 8 gambes vermelles de Tarragona
  • 300 g llom de déntol
  • 2-3 patates grosses
  • 2 l de fumet de peix

     

    PICADA DE ROMESCO:

    All escalivat

  • Ametlla
  • Avellana
  • Pebrot nano de romesco
  •  

PREPARACIÓ

  1. Pelem i esqueixem les patates. Les reservem en un bol.
  2. Tallem la llagosta per la meitat agafant-la pel cap. L'obrim de dalt a baix, començant per la part baixa del cap. Li donem la volta i acabem d'obrir-li el cap. Li traiem l'aparell digestiu i l'intestí. Ha de quedar obert en dues parts. 
  3. Dividim cada meitat en 4 talls, amb la closca inclosa. Separarem les potes i les antenes de la llagosta.
  4. Posarem a escalfar el fumet de peix,
  5. En una cassola amb oli, marquem els trossos de llagosta. La reservem.
  6. Posarem les gambes senceres sense pelar a la mateixa paella durant 1 minut. Les traiem.
  7. A la mateixa paella marquem les patates esqueixades a foc baix.
  8. Afegim la picada de romesco a les patates.
  9. Al cap d'una estona hi aboquem el fumet de peix.
  10. Quan les patates estiguin gairebé al punt, hi posem els lloms de déntol.
  11. Just abans de treure la cassola del foc, hi tornem a posar els trossos de llagosta i les gambes.
Anar al contingut