Romesco de Tarragona de peix i marisc
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Moha Quach
INGREDIENTS
800 g llagosta
- 8 gambes vermelles de Tarragona
- 300 g llom de déntol
- 2-3 patates grosses
-
2 l de fumet de peix
PICADA DE ROMESCO:
All escalivat
- Ametlla
- Avellana
- Pebrot nano de romesco
PREPARACIÓ
- Pelem i esqueixem les patates. Les reservem en un bol.
- Tallem la llagosta per la meitat agafant-la pel cap. L'obrim de dalt a baix, començant per la part baixa del cap. Li donem la volta i acabem d'obrir-li el cap. Li traiem l'aparell digestiu i l'intestí. Ha de quedar obert en dues parts.
- Dividim cada meitat en 4 talls, amb la closca inclosa. Separarem les potes i les antenes de la llagosta.
- Posarem a escalfar el fumet de peix,
- En una cassola amb oli, marquem els trossos de llagosta. La reservem.
- Posarem les gambes senceres sense pelar a la mateixa paella durant 1 minut. Les traiem.
- A la mateixa paella marquem les patates esqueixades a foc baix.
- Afegim la picada de romesco a les patates.
- Al cap d'una estona hi aboquem el fumet de peix.
- Quan les patates estiguin gairebé al punt, hi posem els lloms de déntol.
- Just abans de treure la cassola del foc, hi tornem a posar els trossos de llagosta i les gambes.