Sardines amb la seva maionesa
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Les sardines són una varietat de peix blau que aporta greixos omega-3, beneficiosos per a la salut cardiovascular. Es recomana menjar peix blau unes 3 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- 1 RACIÓ
- 6 sardines cuites
- 1 ou
- 1 gra d'all
- Julivert
- 1 cullerada vinagre blanc
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- Posem un ou al got del braç elèctric. Hi afegim 1 cullerada de vinagre blanc, un polsim de sal i força oli OVE, que cobreixi l'ou un parell de dits. Emulsionem amb el braç elèctric, sense moure'l amunt i avall. Quan ja comença a tenir una textura lleugera, li afegirem un gra d'all pelat i unes fulles de julivert.
- Netegem una sardina cuita i la posem dins el got de la maionesa. Barregem amb el braç elèctric.
- Regenerem la resta de les sardines amb un raig d'oli OVE i una estona de microones. Nosaltres ho hem fet 20 segons a 700W, però depèn de cada micro.
- Desfullem una mica de julivert i emplatem les sardines amb la salsa i unes fulles.