Sardines amb la seva maionesa

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les sardines són una varietat de peix blau que aporta greixos omega-3, beneficiosos per a la salut cardiovascular. Es recomana menjar peix blau unes 3 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ
  • 6 sardines cuites
  • 1 ou
  • 1 gra d'all 
  • Julivert
  • 1 cullerada vinagre blanc
  • Oli OVE
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem un ou al got del braç elèctric. Hi afegim 1 cullerada de vinagre blanc, un polsim de sal i força oli OVE, que cobreixi l'ou un parell de dits. Emulsionem amb el braç elèctric, sense moure'l amunt i avall. Quan ja comença a tenir una textura lleugera, li afegirem un gra d'all pelat i unes fulles de julivert. 
  2. Netegem una sardina cuita i la posem dins el got de la maionesa. Barregem amb el braç elèctric.
  3. Regenerem la resta de les sardines amb un raig d'oli OVE i una estona de microones. Nosaltres ho hem fet 20 segons a 700W, però depèn de cada micro.
  4. Desfullem una mica de julivert i emplatem les sardines amb la salsa i unes fulles. 
Anar al contingut