Sopa de galets

- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Lacambra
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Catalina, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
Sopa rica en proteïnes i hidrats de carboni, molt interessant per a esportistes.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- 100 g de galets
- 1/2 gallina
- verdures del brou
- 100 g de carn picada de porc
- 100 g de carn picada de vedella
- 4 ous
- 100 g de cigrons cuits
- farina
- pa ratllat
- oli
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per fer el brou, poseu la gallina en una olla amb aigua i deixeu que arrenqui el bull, després retireu l'aigua i afegiu-hi les verdures del brou tallades i aigua neta.
Deixeu-ho coure durant 4 hores i després coleu el brou. Mentrestant, bulliu els galets en un cassó amb aigua i sal durant 10 minuts. A continuació, agafeu els ous i separeu les clares dels rovells. Folreu un got amb una mica de paper film, i poseu un rovell i una mica d'oli a dins, emboliqueu-ho bé i deixeu-ho al congelador durant uns 30 minuts. Feu el mateix amb els altres rovells.
Per fer la pilota, salpebreu la carn picada i poseu-la en un plat. Poseu un rovell congelat al mig de cada pilota i arrodoniu-les bé. Tot seguit, passeu les pilotes per farina, ou batut i pa ratllat i fregiu-les en una cassola amb oli ben calent fins que quedin ben daurades.
Finalment, deixeu-les coure al forn durant 10 o 15 minuts a uns 200 graus perquè es descongeli el rovell.
Tot seguit, poseu el brou colat en una olla, afegiu-hi els galets cuits, els cigrons cuits, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts. I ja per acabar, emplateu el brou i poseu-hi una pilota al mig.
Deixeu-ho coure durant 4 hores i després coleu el brou. Mentrestant, bulliu els galets en un cassó amb aigua i sal durant 10 minuts. A continuació, agafeu els ous i separeu les clares dels rovells. Folreu un got amb una mica de paper film, i poseu un rovell i una mica d'oli a dins, emboliqueu-ho bé i deixeu-ho al congelador durant uns 30 minuts. Feu el mateix amb els altres rovells.
Per fer la pilota, salpebreu la carn picada i poseu-la en un plat. Poseu un rovell congelat al mig de cada pilota i arrodoniu-les bé. Tot seguit, passeu les pilotes per farina, ou batut i pa ratllat i fregiu-les en una cassola amb oli ben calent fins que quedin ben daurades.
Finalment, deixeu-les coure al forn durant 10 o 15 minuts a uns 200 graus perquè es descongeli el rovell.
Tot seguit, poseu el brou colat en una olla, afegiu-hi els galets cuits, els cigrons cuits, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts. I ja per acabar, emplateu el brou i poseu-hi una pilota al mig.