Tabulé amb seitons
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
Els seitons ens aporten greixos omega-3 essencials per a la salut cardiovascularAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
2 RACIONS:
- 12 seitons
- 1 tomàquet
- 1/2 ceba tendra
- 3 cullerades de búrgul
- 2 cullerades oli OVE
- 1 llimona
- Aigua mineral
- Julivert
- Menta
PREPARACIÓ
- Posem una cassola al foc 3 cullerades de búrgul i 8 cullerades d'aigua
- Quan bulli, abaixem el foc al mínim, tapem i coem 8 minuts. Quan hagi passat aquest temps, ho retirem i ho colem.
- Escalfem a foc baix-mitjà una paella amb una bona quantiat amb força oli suau
- Traiem les llavors i tallem 1 tomàquet cor de bou. El reservem.
- Piquem a brunesa 1/2 ceba tendra. Reservem.
- Desfullem una branca grossa de julivert, una mica de menta i una mica de coriandre en fulles. Ho piquem petit i ho reservem.
- Salem i arrebossem amb farina de cigró 12 seitons.
- El fregim a la la paella amb oli abundant.
- A mesura que estan fregits, els posem en plat amb paper absorbent.
- Posem al bol on ho servirem el búrgul, 2 cullerades d'oli OVE i el suc de 1/2 llimona.
- Ho barregem tot.
- Emplatem el tabulé amb els seitons fregits, les fulles aromàtiques i una mica de pell de llimona ratllada.