Tabulé amb seitons

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els seitons ens aporten greixos omega-3 essencials per a la salut cardiovascularAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 RACIONS:

  •  
  • 12 seitons
  • 1 tomàquet
  • 1/2 ceba tendra
  • 3 cullerades de búrgul 
  • 2 cullerades oli OVE
  • 1 llimona
  • Aigua mineral
  • Julivert
  • Menta

PREPARACIÓ

  1. Posem una cassola al foc 3 cullerades de búrgul i  8 cullerades d'aigua
  2. Quan bulli, abaixem el foc al mínim, tapem i coem 8 minuts. Quan hagi passat aquest temps, ho retirem i ho colem.
  3. Escalfem a foc baix-mitjà una paella amb una bona quantiat amb força oli suau
  4. Traiem les llavors i tallem 1 tomàquet cor de bou. El reservem.
  5. Piquem a brunesa  1/2 ceba tendra. Reservem.
  6. Desfullem una branca grossa de julivert, una  mica de menta i una mica de coriandre en fulles. Ho piquem petit i  ho reservem.
  7. Salem i arrebossem amb  farina de cigró 12 seitons.
  8. El fregim a la la paella amb oli abundant.
  9. A mesura que estan fregits, els posem en plat amb paper absorbent.
  10. Posem al bol on  ho servirem el  búrgul,  2 cullerades d'oli OVE i el suc de 1/2 llimona.
  11. Ho barregem tot.
  12. Emplatem el tabulé amb els seitons fregits, les fulles aromàtiques i una mica de pell de llimona ratllada.

 

Anar al contingut