Tallarines d'arròs amb verdures

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les tallarines d'arròs son un bon ingredient per fer la dieta més variada, aporten hidrats de carboni complexes que ens donen energia de llarga durada.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    60 g tallarines d'arròs 

    1/4 carbassó

    1/4 pebrot vermell

    1/4 pebrot verd italià

    1 llima

    Cacauets fregits salats 

    Coriandre fresc

    Salsa de soja

    Oli de sèsam

    Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Posem 60 g de tallarines d'arròs durant 2 minuts a bullir. Després els traiem amb una aranya i els posem a un bol amb oli d'oliva.
  2. Tallem a dauets un quart de carbassó, de pebrot verd i de pebrot vermell. 
  3. En una paella amb una mica d'oli de sèsam hi posem les verdures tallades i les saltem. Després hi posem les tallarines cuites i ho saltem uns trenta segons. Per últim, hi afegim salsa de soja i ho integrem. Un cop fet, ja ho podem posar en un plat.
  4. Maltallem un grapat de cacauets i els posem per sobre les tallarines. 
  5. També l'acompanyem d'una llima tallada a quarts i unes fulles de coriandre fresc.

 

Anar al contingut