Tallarines d'arròs amb verdures
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Les tallarines d'arròs son un bon ingredient per fer la dieta més variada, aporten hidrats de carboni complexes que ens donen energia de llarga durada.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
60 g tallarines d'arròs
1/4 carbassó
1/4 pebrot vermell
1/4 pebrot verd italià
1 llima
Cacauets fregits salats
Coriandre fresc
Salsa de soja
Oli de sèsam
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Posem 60 g de tallarines d'arròs durant 2 minuts a bullir. Després els traiem amb una aranya i els posem a un bol amb oli d'oliva.
- Tallem a dauets un quart de carbassó, de pebrot verd i de pebrot vermell.
- En una paella amb una mica d'oli de sèsam hi posem les verdures tallades i les saltem. Després hi posem les tallarines cuites i ho saltem uns trenta segons. Per últim, hi afegim salsa de soja i ho integrem. Un cop fet, ja ho podem posar en un plat.
- Maltallem un grapat de cacauets i els posem per sobre les tallarines.
- També l'acompanyem d'una llima tallada a quarts i unes fulles de coriandre fresc.