Arancini

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'arròs pertany al grup d'aliments rics en hidrats de carboni que ens donen energia de llarga durada, es representa a la base de la piràmide alimentària i se'n pot menjar uns 2 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 200 g paella 
  • 120 g parmesà ratllat
  • 1 ou
  • Pa ratllat
  • Oli oliva suau
  • Salsa romesco
  •  

PREPARACIÓ

  1. Escalfem una mica d'oli d'oliva suau en una paella fonda, on fregirem els arancini.
  2. En un bol, separem una mica els grans de la paella. En cas que hi quedin trossos de carn, els tallem ben menuts i els afegim també al bol.
  3. Afegim el parmesà ratllat al bol.
  4. Preparem els ingredients per arrebossar els arancini. En un bol, batem un ou. En un plat fondo hi posem pa ratllat i ho reservem.
  5. Amb les mans, donem forma als arancini i els arrebossem. Primer, el passem per l'ou, i després, pel pa ratllat.
  6. Els fregim.
  7. Per emplatar, posem una mica de salsa romesco al plat i els arancini a sobre.
Anar al contingut