Arancini
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
L'arròs pertany al grup d'aliments rics en hidrats de carboni que ens donen energia de llarga durada, es representa a la base de la piràmide alimentària i se'n pot menjar uns 2 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 200 g paella
- 120 g parmesà ratllat
- 1 ou
- Pa ratllat
- Oli oliva suau
- Salsa romesco
PREPARACIÓ
- Escalfem una mica d'oli d'oliva suau en una paella fonda, on fregirem els arancini.
- En un bol, separem una mica els grans de la paella. En cas que hi quedin trossos de carn, els tallem ben menuts i els afegim també al bol.
- Afegim el parmesà ratllat al bol.
- Preparem els ingredients per arrebossar els arancini. En un bol, batem un ou. En un plat fondo hi posem pa ratllat i ho reservem.
- Amb les mans, donem forma als arancini i els arrebossem. Primer, el passem per l'ou, i després, pel pa ratllat.
- Els fregim.
- Per emplatar, posem una mica de salsa romesco al plat i els arancini a sobre.